دانلود کتاب Advanced Dairy Chemistry: Volume 3: Lactose, Water, Salts and Minor Constituents (به فارسی: شیمی لبنیات پیشرفته: جلد 3: لاکتوز، آب، نمک ها و ترکیبات جزئی) نوشته شده توسط «P.F. Fox (auth.) – Paul McSweeney – Patrick F. Fox (eds.)»
اطلاعات کتاب شیمی لبنیات پیشرفته: جلد 3: لاکتوز، آب، نمک ها و ترکیبات جزئی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer-Verlag New York
نویسنده: P.F. Fox (auth.) – Paul McSweeney – Patrick F. Fox (eds.)
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 778
حجم کتاب: 15 مگابایت
کد کتاب: 9780387848648 , 0387848649 , 9780387848655
نوبت چاپ: 3
توضیحات کتاب شیمی لبنیات پیشرفته: جلد 3: لاکتوز، آب، نمک ها و ترکیبات جزئی
مجموعه شیمی لبنی پیشرفته برای اولین بار در چهار جلد در دهه 1980 منتشر شد (تحت عنوان تحولات در شیمی لبنی) و در سال 1990 در سه جلد تجدید نظر شد. این سری منبع مرجع پیشرو در شیمی لبنیات است که پوشش عمیقی از پروتئینهای شیر، لیپیدها، لاکتوز، آب و اجزای جزئی ارائه میکند. مؤلفه ها، ویرایش سوم، ادبیات گسترده ای را در مورد لاکتوز و اهمیت آن در محصولات شیر بررسی می کند. این جلد همچنین ادبیات مربوط به نمکهای شیر، ویتامینها، طعمها و طعمهای غیرعادی شیر و رفتار آب در محصولات لبنی را بررسی میکند.
بیشتر موضوعاتی که در ویرایش دوم پوشش داده شده است، در نسخه فعلی حفظ شدهاند. به روز شده و به طور قابل توجهی گسترش یافته است. فصول جدید مشتقات آماده شده شیمیایی و آنزیمی لاکتوز و الیگوساکاریدهای بومی شیر را پوشش می دهد.
P.L.H. دکتر مک سوینی دانشیار شیمی مواد غذایی و P.F. فاکس Ph.D., D.Sc. پروفسور ممتاز شیمی مواد غذایی در دانشگاه کالج، کورک، ایرلند است.
The Advanced Dairy Chemistry series was first published in four volumes in the 1980s (under the title Developments in Dairy Chemistry) and revised in three volumes in the 1990s. The series is the leading reference source on dairy chemistry, providing in-depth coverage of milk proteins, lipids, lactose, water and minor constituents.
Advanced Dairy Chemistry Volume 3: Lactose, Water, Salts, and Minor Constituents, Third Edition, reviews the extensive literature on lactose and its significance in milk products. This volume also reviews the literature on milk salts, vitamins, milk flavors and off-flavors and the behaviour of water in dairy products.
Most topics covered in the second edition are retained in the current edition, which has been updated and expanded considerably. New chapters cover chemically and enzymatically prepared derivatives of lactose and oligosaccharides indigenous to milk.
P.L.H. McSweeney Ph.D. is Associate Professor of Food Chemistry and P.F. Fox Ph.D., D.Sc. is Professor Emeritus of Food Chemistry at University College, Cork, Ireland.
دانلود کتاب «شیمی لبنیات پیشرفته: جلد 3: لاکتوز، آب، نمک ها و ترکیبات جزئی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.