دانلود کتاب Salted and cured: savoring the culture, heritage, and flavor of America’s preserved meats (به فارسی: نمک و پخته شده: مزه کردن فرهنگ، میراث و طعم گوشت های حفاظت شده آمریکا) نوشته شده توسط «Roberts – Jeffrey P»
اطلاعات کتاب نمک و پخته شده: مزه کردن فرهنگ، میراث و طعم گوشت های حفاظت شده آمریکا
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Chelsea Green Publishing
نویسنده: Roberts – Jeffrey P
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2017
حجم فایل: 7.97 مگابایت
کد کتاب: 160358661X , 9781603586610
دانلود کتاب «نمک و پخته شده: مزه کردن فرهنگ، میراث و طعم گوشت های حفاظت شده آمریکا»