دانلود کتاب Weight Control and Slimming Ingredients in Food Technology (به فارسی: کنترل وزن و مواد لاغری در فناوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «Susan S. Cho»
اطلاعات کتاب کنترل وزن و مواد لاغری در فناوری مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Blackwell
نویسنده: Susan S. Cho
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2010
تعداد صفحه: 310
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 0813813239 , 9780813813233
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کنترل وزن و مواد لاغری در فناوری مواد غذایی
ترکیبات کنترل وزن و لاغری در فناوری غذایی که از نظر رویکرد و پوشش منحصربهفرد است، آن دسته از موادی را که بر اساس بررسی علمی معتبر باعث کاهش وزن میشوند، شناسایی میکند. مواد متعددی با توجه به سطوح مختلف شواهد علمی موجود ارائه و تجزیه و تحلیل میشوند، از موادی که به خوبی تحقیق شدهاند مانند پلی فنولهای چای سبز و CLA تا موادی که تنها دادههای موجود محدودی مانند کپسایسین دارند. پوشش شامل تجزیه و تحلیل مواد تشکیل دهنده لاغری برای تلاش های توسعه محصول جدید، اطلاعات دقیق در مورد تامین کنندگان جهانی و راهنمایی برای اهداف برچسب گذاری مواد غذایی است.
دانلود کتاب «کنترل وزن و مواد لاغری در فناوری مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.