کتاب الکترونیکی

کاربردهای پلیمرهای محلول در آب در مواد غذایی

Water-Soluble Polymer Applications in Foods

دانلود کتاب Water-Soluble Polymer Applications in Foods (به فارسی: کاربردهای پلیمرهای محلول در آب در مواد غذایی) نوشته شده توسط «Amos Nussinovitch»


اطلاعات کتاب کاربردهای پلیمرهای محلول در آب در مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Blackwell Science

نویسنده: Amos Nussinovitch

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 239

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 9780632054299 , 0632054298

توضیحات کتاب کاربردهای پلیمرهای محلول در آب در مواد غذایی

Книга کاربردهای پلیمرهای محلول در آب در مواد غذایی کاربردهای پلیمرهای محلول در آب در غذاها ский0 (голосов: 0) ارزیابی: پلیمرها یا هیدروکلوئیدهای محلول در آب به طور گسترده در بسیاری از زمینه ها از جمله مواد غذایی، کشاورزی، سرامیک، فناوری کاغذ و جوهر، مواد منفجره و صنعت نساجی استفاده می شود. این کتاب مهم جدید یک مرور کلی از جنبه های جدید استفاده از آنها در محصولات غذایی ارائه می دهد. علاقه به علم و فناوری پلیمرهای محلول در آب به سرعت در حال افزایش است و این کتاب یک نمای کلی بسیار ضروری و به روز ارائه می دهد. فصل ها کاربردهای مهم مواد غذایی جدید را مرور می کنند، مروری کوتاه تاریخی، آخرین اطلاعات در مورد استفاده ها و آینده احتمالی را ارائه می دهند. برنامه های کاربردی. موضوعات تحت پوشش عبارتند از استفاده از هیدروکلوئیدها برای بافت، به عنوان چسب در محصولات غذایی، به عنوان پوشش در محصولاتی مانند میوه، سبزیجات، پنیر، گوشت و غذاهای خشک، و برای کپسوله کردن طعم.


Книга Water-Soluble Polymer Applications in Foods Water-Soluble Polymer Applications in FoodsКниги Химия Автор: Amos Nussinovitch Год издания: 2003 Формат: pdf Издат.:Wiley-Blackwell Страниц: 240 Размер: 2,5 ISBN: 0632054298 Язык: Английский0 (голосов: 0) Оценка:Water-soluble polymers or hydrocolloids are widely used in many fields, including food, agriculture, ceramics, paper and ink technology, explosives and the textile industry. This important new book provides a comprehensive overview of novel aspects of their use in food products. Interest in the science and technology of water-soluble polymers is rapidly increasing and this book provides a much-needed and up-to-date overview.Chapters review important new food applications, giving short historical overviews, the latest information on uses and possible future applications. Topics covered include the use of hydrocolloids for texturization, as adhesives within food products, as coatings in products such as fruit, vegetables, cheese, meat and dried foods, and for flavour encapsulation.

دانلود کتاب «کاربردهای پلیمرهای محلول در آب در مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.