دانلود کتاب Water-Soluble Polymer Applications in Foods (به فارسی: کاربردهای پلیمرهای محلول در آب در مواد غذایی) نوشته شده توسط «Amos Nussinovitch»
اطلاعات کتاب کاربردهای پلیمرهای محلول در آب در مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Blackwell Science
نویسنده: Amos Nussinovitch
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 239
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9780632054299 , 0632054298
توضیحات کتاب کاربردهای پلیمرهای محلول در آب در مواد غذایی
Книга کاربردهای پلیمرهای محلول در آب در مواد غذایی کاربردهای پلیمرهای محلول در آب در غذاها ский0 (голосов: 0) ارزیابی: پلیمرها یا هیدروکلوئیدهای محلول در آب به طور گسترده در بسیاری از زمینه ها از جمله مواد غذایی، کشاورزی، سرامیک، فناوری کاغذ و جوهر، مواد منفجره و صنعت نساجی استفاده می شود. این کتاب مهم جدید یک مرور کلی از جنبه های جدید استفاده از آنها در محصولات غذایی ارائه می دهد. علاقه به علم و فناوری پلیمرهای محلول در آب به سرعت در حال افزایش است و این کتاب یک نمای کلی بسیار ضروری و به روز ارائه می دهد. فصل ها کاربردهای مهم مواد غذایی جدید را مرور می کنند، مروری کوتاه تاریخی، آخرین اطلاعات در مورد استفاده ها و آینده احتمالی را ارائه می دهند. برنامه های کاربردی. موضوعات تحت پوشش عبارتند از استفاده از هیدروکلوئیدها برای بافت، به عنوان چسب در محصولات غذایی، به عنوان پوشش در محصولاتی مانند میوه، سبزیجات، پنیر، گوشت و غذاهای خشک، و برای کپسوله کردن طعم.
دانلود کتاب «کاربردهای پلیمرهای محلول در آب در مواد غذایی»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)