دانلود کتاب Water Properties of Food, Pharmaceutical, and Biological Materials (به فارسی: خواص آب مواد غذایی، دارویی و بیولوژیکی) نوشته شده توسط «Maria del Pilar Buera – Jorge Welti-Chanes – Peter J. Lillford – Horacio R. Corti»
اطلاعات کتاب خواص آب مواد غذایی، دارویی و بیولوژیکی
موضوع اصلی: فارماکولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Maria del Pilar Buera – Jorge Welti-Chanes – Peter J. Lillford – Horacio R. Corti
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 789
حجم کتاب: 28 مگابایت
کد کتاب: 9780849329937 , 0849329930
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب خواص آب مواد غذایی، دارویی و بیولوژیکی
خواص آب مواد غذایی، دارویی و بیولوژیکی بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط محققان برجسته در سمپوزیوم بین المللی خواص آب در غذاها (ISOPOW 2004) است. فصلها گزارشهای معتبری از آخرین تحقیقات در مورد خواص فیزیکی و شیمیایی آب مربوط به پایداری مواد غذایی، دارویی و بیولوژیکی را نشان میدهند. این کتاب نقش آب را در خواص ساختاری و عملکردی و برای حفظ عملکرد زیست مولکول در محیطهای آب محدود مورد بحث قرار میدهد. همچنین تکنیک های میکرو و نانو را برای ارزیابی فعل و انفعالات آب و جامد در تولید غذا و دارو پوشش می دهد.
دانلود کتاب «خواص آب مواد غذایی، دارویی و بیولوژیکی»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.