دانلود کتاب Waste Treatment in the Food Processing Industry (به فارسی: تصفیه پسماند در صنایع فرآوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «Lawrence K. Wang – Yung-Tse Hung – Howard H. Lo»
اطلاعات کتاب تصفیه پسماند در صنایع فرآوری مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Lawrence K. Wang – Yung-Tse Hung – Howard H. Lo
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 322
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 1584880597
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب تصفیه پسماند در صنایع فرآوری مواد غذایی
بسیاری از متون استاندارد تصفیه ضایعات صنعتی به اندازه کافی به چند فناوری عمده برای استراتژیهای کنترل محیطی مرسوم در کارخانه در صنایع غذایی میپردازند. اما هیچکدام طیف کاملی از فناوریها را با تمرکز بر پیشرفتهای جدید در فناوریهای نوآورانه و جایگزین، معیارهای طراحی، استانداردهای پساب، روششناسی تصمیمگیری مدیریتی، و حفاظت از محیط زیست منطقهای و جهانی ویژه صنایع غذایی بررسی نمیکنند. تا به حال. تصفیه زباله در صنعت فرآوری مواد غذایی پوشش عمیقی از منابع آلودگی محیطی، ویژگیهای زباله، فناوریهای کنترل، استراتژیهای مدیریت، نوآوریهای تسهیلات، جایگزینهای فرآیند، هزینهها، تاریخچه موارد، استانداردهای پساب و روندهای آینده را ارائه میدهد. این روش ها، فناوری ها و اثرات منطقه ای و جهانی شیوه های مهم کنترل آلودگی را تشریح می کند. این کتاب کارخانهها یا تأسیسات اصلی فرآوری مواد غذایی را که تأثیرات قابلتوجهی بر محیطزیست دارند، برجسته میکند. از آنجایی که حوزه های تصفیه پسماند صنایع غذایی گسترده است، هیچکس نمی تواند ادعا کند که در همه آنها متخصص است. با انعکاس این موضوع، ویراستاران به جای تکیه بر تخصص یک نویسنده، مشارکت های جمعی را از متخصصان در موضوعات مربوطه خود به کار گرفتند. موضوعات تحت پوشش شامل لبنیات، کارخانههای فرآوری غذاهای دریایی، کارخانههای تولید روغن زیتون، کارخانههای فرآوری سیبزمینی، کارخانههای تولید نوشیدنیهای غیرالکلی، نانواییها و سایر تاسیسات فرآوری مواد غذایی است. اساتید، دانشجویان و محققین در زمینه های مهندسی و علوم محیطی، عمران، شیمی، بهداشتی، مکانیک و بهداشت عمومی، مطالب آموزشی ارزشمندی را در این کتاب خواهند یافت. کتابشناسیهای گسترده برای هر نوع درمان یا عمل پسماند غذایی برای مدیران محیطزیست یا محققینی که نیاز به ردیابی، دنبال کردن، تکرار، یا بهبود یک روش خاص درمان ضایعات غذایی دارند، ارزشمند خواهد بود. این کتاب با دامنه جامع، راهحلهایی را ارائه میکند که مستقیماً برای مشکلات مدیریت زباله روزانه خاص صنعت فرآوری مواد غذایی قابل استفاده است.
دانلود کتاب «تصفیه پسماند در صنایع فرآوری مواد غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.