کتاب الکترونیکی

تصفیه پسماند در صنایع فرآوری مواد غذایی

Waste Treatment in the Food Processing Industry

دانلود کتاب Waste Treatment in the Food Processing Industry (به فارسی: تصفیه پسماند در صنایع فرآوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «Lawrence K. Wang – Yung-Tse Hung – Howard H. Lo»


اطلاعات کتاب تصفیه پسماند در صنایع فرآوری مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Lawrence K. Wang – Yung-Tse Hung – Howard H. Lo

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 322

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 1584880597

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب تصفیه پسماند در صنایع فرآوری مواد غذایی

بسیاری از متون استاندارد تصفیه ضایعات صنعتی به اندازه کافی به چند فناوری عمده برای استراتژی‌های کنترل محیطی مرسوم در کارخانه در صنایع غذایی می‌پردازند. اما هیچ‌کدام طیف کاملی از فناوری‌ها را با تمرکز بر پیشرفت‌های جدید در فناوری‌های نوآورانه و جایگزین، معیارهای طراحی، استانداردهای پساب، روش‌شناسی تصمیم‌گیری مدیریتی، و حفاظت از محیط زیست منطقه‌ای و جهانی ویژه صنایع غذایی بررسی نمی‌کنند. تا به حال. تصفیه زباله در صنعت فرآوری مواد غذایی پوشش عمیقی از منابع آلودگی محیطی، ویژگی‌های زباله، فناوری‌های کنترل، استراتژی‌های مدیریت، نوآوری‌های تسهیلات، جایگزین‌های فرآیند، هزینه‌ها، تاریخچه موارد، استانداردهای پساب و روندهای آینده را ارائه می‌دهد. این روش ها، فناوری ها و اثرات منطقه ای و جهانی شیوه های مهم کنترل آلودگی را تشریح می کند. این کتاب کارخانه‌ها یا تأسیسات اصلی فرآوری مواد غذایی را که تأثیرات قابل‌توجهی بر محیط‌زیست دارند، برجسته می‌کند. از آنجایی که حوزه های تصفیه پسماند صنایع غذایی گسترده است، هیچکس نمی تواند ادعا کند که در همه آنها متخصص است. با انعکاس این موضوع، ویراستاران به جای تکیه بر تخصص یک نویسنده، مشارکت های جمعی را از متخصصان در موضوعات مربوطه خود به کار گرفتند. موضوعات تحت پوشش شامل لبنیات، کارخانه‌های فرآوری غذاهای دریایی، کارخانه‌های تولید روغن زیتون، کارخانه‌های فرآوری سیب‌زمینی، کارخانه‌های تولید نوشیدنی‌های غیرالکلی، نانوایی‌ها و سایر تاسیسات فرآوری مواد غذایی است. اساتید، دانشجویان و محققین در زمینه های مهندسی و علوم محیطی، عمران، شیمی، بهداشتی، مکانیک و بهداشت عمومی، مطالب آموزشی ارزشمندی را در این کتاب خواهند یافت. کتاب‌شناسی‌های گسترده برای هر نوع درمان یا عمل پسماند غذایی برای مدیران محیط‌زیست یا محققینی که نیاز به ردیابی، دنبال کردن، تکرار، یا بهبود یک روش خاص درمان ضایعات غذایی دارند، ارزشمند خواهد بود. این کتاب با دامنه جامع، راه‌حل‌هایی را ارائه می‌کند که مستقیماً برای مشکلات مدیریت زباله روزانه خاص صنعت فرآوری مواد غذایی قابل استفاده است.


Many standard industrial waste treatment texts sufficiently address a few major technologies for conventional in-plant environmental control strategies in the food industry. But none explore the complete range of technologies with a focus on new developments in innovative and alternative technology, design criteria, effluent standards, managerial decision methodology, and regional and global environmental conservation specific to the food industry. Until now. Waste Treatment in the Food Processing Industry provides in-depth coverage of environmental pollution sources, waste characteristics, control technologies, management strategies, facility innovations, process alternatives, costs, case histories, effluent standards, and future trends. It delineates methodologies, technologies, and the regional and global effects of important pollution control practices. The book highlights major food processing plants or installations that have significant effects on the environment. Since the areas of food industry waste treatment are broad, no one can claim to be an expert in all of them. Reflecting this, the editors recruited collective contributions from specialists in their respective topics, rather than relying on a single author’s expertise. The topics covered include dairies, seafood processing plants, olive oil manufacturing factories, potato processing plants, soft drink production plants, bakeries, and various other food processing facilities. Professors, students, and researchers in the environmental, civil, chemical, sanitary, mechanical, and public health engineering and science fields will find valuable educational materials in this book. The extensive bibliographies for each type of food waste treatment or practice will be invaluable to environmental managers, or researchers who need to trace, follow, duplicate, or improve on a specific food waste treatment practice. Comprehensive in scope, the book provides solutions that are directly applicable to the daily waste management problems specific to the food processing industry.

دانلود کتاب «تصفیه پسماند در صنایع فرآوری مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.