کتاب الکترونیکی

تغذیه گیاهی

Vegetarian Nutrition

دانلود کتاب Vegetarian Nutrition (به فارسی: تغذیه گیاهی) نوشته شده توسط «Joan Sabate»


اطلاعات کتاب تغذیه گیاهی

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Joan Sabate

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 576

حجم کتاب: 12 مگابایت

کد کتاب: 0849385083 , 9780849385087

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب تغذیه گیاهی

تقریباً 12 میلیون شهروند ایالات متحده خود را گیاهخوار می دانند و 13.5 درصد از کل خانواده های ایالات متحده ادعا می کنند که حداقل یکی از اعضای خانواده خود نوعی گیاهخواری را انجام می دهد. در 30 سال گذشته، تلاش‌های علمی در زمینه تغذیه گیاه‌خواری به تدریج از بررسی نگرانی‌های مربوط به رژیم غذایی توسط متخصصان تغذیه و سایر متخصصان سلامت به راه‌حل‌های خلاقانه برای شرایط مختلف پزشکی و رویکردهای پیشگیرانه برای بیماری‌های مزمن تغییر کرده است. اگرچه علاقه حرفه ای به تغذیه گیاهخواری در حال حاضر به سطوح بی سابقه ای رسیده است، دانش علمی در مورد رژیم های غذایی گیاهی و اثرات مثبت آنها بر سلامت انسان کامل نیست. تغذیه گیاه‌خواری داده‌هایی را برای توضیح نقش پیشگیرانه رژیم‌های گیاه‌خواری برای بسیاری از بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی و برخی از انواع سرطان‌ها ارائه می‌کند، در حالی که شامل توصیه‌ها و دستورالعمل‌هایی برای گیاه‌خواران و رژیم‌های گیاه‌خواری تجویز شده است. این کتاب بر اساس منابع علمی و تحقیقات و ارائه اطلاعات در دو فرمت جدولی و نثری، رژیم‌های مختلف رژیم غذایی، نگرانی‌های سلامتی و مصرف انرژی را شرح می‌دهد. این کتاب راهنما برای متخصصان تغذیه دانشگاهی و بالینی، متخصصان تغذیه و دانشجویان فارغ‌التحصیل در زمینه تغذیه نوشته شده است. سلامت، با هر فصل مروری علمی از موضوع خاص. در حالی که مزایای سلامتی و نگرانی های تغذیه ای را در نظر می گیرد، تغذیه گیاهی به موضوعاتی مانند پیشگیری از بیماری های مزمن می پردازد. کفایت رژیم غذایی برای کودکان، در دوران بارداری، شیردهی و برای جمعیت سالخورده؛ توصیه هایی برای یک رژیم گیاهخواری سالم؛ و دیدگاه های جهانی


Approximately 12 million U.S. citizens consider themselves vegetarians, and 13.5 percent of all U.S. households claim to have at least one family member practicing some form of vegetarianism. In the past 30 years, scientific endeavors in the area of vegetarian nutrition have progressively shifted from investigating dietary concerns held by nutritionists and other health professionals to creative solutions for various medical conditions and preventive approaches to chronic diseases. Although professional interest in vegetarian nutrition has now reached unprecedented levels, scientific knowledge regarding vegetarian diets and their positive effects on human health is far from complete. Vegetarian Nutrition provides data to explain the preventive role of vegetarian diets for many chronic diseases such as heart disease and some types of cancers while including recommendations and guidelines for vegetarians and those prescribed vegetarian diets. Based on scientific sources and research, and presenting information in both tabular and prose formats, the book details various diet regimens, health concerns, and energy expenditure.This handbook is written for academic and clinical nutritionists, dieticians, and graduate students in nutrition ad public health, with each chapter rendering a scholarly review of the particular topic. While considering both health benefits and nutritional concerns Vegetarian Nutrition addresses such topics as chronic disease prevention; adequacy of the diet for children, in pregnancy, lactation, and for the aging population; recommendations for a healthy vegetarian diet; and global perspectives.

دانلود کتاب «تغذیه گیاهی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.