دانلود کتاب Trends in Dietary Carbohydrates Research (به فارسی: روند در تحقیقات کربوهیدرات های غذایی) نوشته شده توسط «M. V. Landow»
اطلاعات کتاب روند در تحقیقات کربوهیدرات های غذایی
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Nova Science Publishers
نویسنده: M. V. Landow
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 246
حجم کتاب: 2 مگابایت
کد کتاب: 159454798X , 9781594547980
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب روند در تحقیقات کربوهیدرات های غذایی
کربوهیدرات ها در مواد غذایی حاوی قندهای قابل هضم و نشاسته و سلولز غیرقابل هضم و سایر فیبرهای غذایی وجود دارند. اولی ها منبع اصلی انرژی هستند. قندها در چغندر و نیشکر، میوه ها، عسل، ذرت شیرین، شربت ذرت، شیر و محصولات لبنی و غیره هستند. نشاسته ها در غلات، حبوبات، غده ها و غیره هستند. در بیماران مبتلا به فرم های کبدی پورفیری، فرد باید حداقل 350 میلی گرم کربوهیدرات در روز مصرف کند یا کربوهیدرات ها باید 60 تا 65 درصد از مصرف روزانه را تشکیل دهند. این کتاب به بررسی و ارائه تحقیقات جدید در مورد پیچیدگی، اثرات و جنبه های تغذیه ای کربوهیدرات های رژیمی می پردازد.
دانلود کتاب «روند در تحقیقات کربوهیدرات های غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.