کتاب الکترونیکی

گندم، جو و جو تراریخته: پروتکل های تولید و مشخصه سازی

Transgenic Wheat, Barley and Oats: Production and Characterization Protocols

دانلود کتاب Transgenic Wheat, Barley and Oats: Production and Characterization Protocols (به فارسی: گندم، جو و جو تراریخته: پروتکل های تولید و مشخصه سازی) نوشته شده توسط «Paul A. Lazzeri* – Huw D. Jones (auth.) – Huw D. Jones – Peter R. Shewry (eds.)»


اطلاعات کتاب گندم، جو و جو تراریخته: پروتکل های تولید و مشخصه سازی

موضوع اصلی: زیست شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Humana Press

نویسنده: Paul A. Lazzeri* – Huw D. Jones (auth.) – Huw D. Jones – Peter R. Shewry (eds.)

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 349

حجم کتاب: 6 مگابایت

کد کتاب: 1588299619 , 9781588299611 , 9781597453790

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب گندم، جو و جو تراریخته: پروتکل های تولید و مشخصه سازی

درک ساختار فیزیکی و ژنتیکی ژنوم گیاهان و تعیین فنوتیپ ها از طریق برهمکنش مناطق کد کننده و غیر کد کننده با محیط زیست به سرعت به کلید آینده اصلاح نباتات و کشاورزی تبدیل شده است. در گندم، جو و جو تراریخته: پروتکل‌های تولید و مشخصه‌سازی، محققین متخصص آخرین پروتکل‌ها را برای تبدیل، بازسازی و انتخاب این سه گونه با استفاده از بیولیستیک و Agrobacterium tumefaciens، به منظور رفع نیاز به تکنیک ها و منابع در این حوزه حیاتی تحقیق. این مجموعه همه کاره با پوشش موضوعاتی مانند کشت مشترک آگروباکتریوم در شرایط آزمایشگاهی، دستکاری بیان ژن، و ارزیابی خطر GM، بر مطالعه غلات دانه کوچک معتدل تمرکز دارد در حالی که بسیاری از روش‌های تکرارپذیر آن می‌توانند به راحتی قابل تکرار باشند. به راحتی برای قرار دادن سایر غلات و گیاهان سازگار است. فصل‌های عمیق به فرمت بسیار موفق روش‌ها در زیست‌شناسی مولکولی™ پایبند هستند که شامل مقدمه‌های مختصری در مورد موضوع، فهرستی از مواد و معرف‌های لازم، پروتکل‌های آزمایشگاهی گام به گام و نکاتی در مورد عیب‌یابی و اجتناب از دام‌های شناخته شده.

جامع و پیشرفته، گندم، جو و جو تراریخته: پروتکل‌های تولید و مشخصه‌سازی راهنمای ایده‌آلی برای دانشمندانی است که این قدرتمند و آینده‌نگر را دنبال می‌کنند. استراتژی ژنتیکی.


The understanding of the physical and genetic structure of plant genomes and the determination of phenotypes via interactions of coding and non-coding regions with the environment has quickly become the key to the future of plant breeding and agriculture. In Transgenic Wheat, Barley and Oats: Production and Characterization Protocols, expert investigators contribute the latest protocols for the transformation, regeneration and selection of these three species, using both biolistics and Agrobacterium tumefaciens, in order to fill the need for techniques and resources in this vital area of research. Covering such topics as in vitro Agrobacterium co-cultivation, the manipulation of gene expression, and GM risk assessment, this versatile collection focuses on the study of temperate small grain cereals while many of its readily reproducible procedures could be easily adapted to accommodate other cereals and plants. The in-depth chapters adhere to the highly successful Methods in Molecular Biology™ series format, featuring brief introductions to the subject, lists of the necessary materials and reagents, step-by-step laboratory protocols and tips on troubleshooting and avoiding known pitfalls.

Comprehensive and cutting-edge, Transgenic Wheat, Barley and Oats: Production and Characterization Protocols is an ideal guide for scientists pursuing this powerful, forward-thinking genetic strategy.

دانلود کتاب «گندم، جو و جو تراریخته: پروتکل های تولید و مشخصه سازی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.