کتاب الکترونیکی

محصولات تراریخته IV (بیوتکنولوژی در کشاورزی و جنگلداری، جلد 59)

Transgenic Crops IV (Biotechnology in Agriculture and Forestry, Vol. 59)

دانلود کتاب Transgenic Crops IV (Biotechnology in Agriculture and Forestry, Vol. 59) (به فارسی: محصولات تراریخته IV (بیوتکنولوژی در کشاورزی و جنگلداری، جلد 59)) نوشته شده توسط «Eng Chong Pua – Michael R. Davey»


اطلاعات کتاب محصولات تراریخته IV (بیوتکنولوژی در کشاورزی و جنگلداری، جلد 59)

موضوع اصلی: زیست شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Eng Chong Pua – Michael R. Davey

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 497

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 9783540367512 , 3540367519

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب محصولات تراریخته IV (بیوتکنولوژی در کشاورزی و جنگلداری، جلد 59)

مهندسی ژنتیک ابزار قدرتمندی برای بهبود محصول است. بیوتکنولوژی زراعی قبل از سال 2001 در محصولات تراریخته I-III مورد بررسی قرار گرفت، اما پیشرفت‌های اخیر در سلول‌های گیاهی و زیست‌شناسی مولکولی نیاز به حجم‌های جدید را برانگیخته است.

Transgenic Crops IV با غلات، سبزیجات، گیاهان ریشه‌ای، گیاهان دارویی سروکار دارد. و ادویه جات ترشی جات بخش اول یک فصل مقدماتی در مورد تأثیر بیوتکنولوژی گیاهی در کشاورزی است. بخش دوم بر غلات (برنج، گندم، ذرت، چاودار، ارزن مروارید، جو، جو دوسر) تمرکز دارد، در حالی که بخش سوم به محصولات سبزیجات (گوجه فرنگی، خیار، بادمجان، کاهو، نخود، لوبیا معمولی و لوبیا چشم بلبلی، هویج، تربچه) اختصاص دارد. . محصولات ریشه (سیب زمینی، کاساوا، سیب زمینی شیرین، چغندرقند) در بخش IV، با گیاهان و ادویه جات ترشی جات (فلفل شیرین و تند، پیاز، سیر و گونه های مرتبط، نعناع) در بخش V گنجانده شده است.

این جلد مرجع ارزشمندی برای اصلاح‌کنندگان گیاه، محققان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در زمینه‌های بیوتکنولوژی گیاهی، زراعت، باغبانی، ژنتیک و سلول‌های گیاهی و زیست‌شناسی مولکولی است.


Genetic engineering is a powerful tool for crop improvement. Crop biotechnology before 2001 was reviewed in Transgenic Crops I-III, but recent advances in plant cell and molecular biology have prompted the need for new volumes.

Transgenic Crops IV deals with cereals, vegetables, root crops, herbs and spices. Section I is an introductory chapter on the impact of plant biotechnology in agriculture. Section II focuses on cereals (rice, wheat, maize, rye, pearl millet, barley, oats), while Section III is directed to vegetable crops (tomato, cucumber, eggplant, lettuce, chickpea, common beans and cowpeas, carrot, radish). Root crops (potato, cassava, sweet potato, sugar beet) are included in Section IV, with herbs and spices (sweet and hot peppers, onion, garlic and related species, mint) in Section V.

This volume is an invaluable reference for plant breeders, researchers and graduate students in the fields of plant biotechnology, agronomy, horticulture, genetics and both plant cell and molecular biology.

دانلود کتاب «محصولات تراریخته IV (بیوتکنولوژی در کشاورزی و جنگلداری، جلد 59)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.