دانلود کتاب Toxins in Food (به فارسی: سموم موجود در غذا) نوشته شده توسط «Waldemar M. Dabrowski – Zdzislaw E. Sikorski»
اطلاعات کتاب سموم موجود در غذا
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Waldemar M. Dabrowski – Zdzislaw E. Sikorski
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 344
حجم کتاب: 4 مگابایت
کد کتاب: 9780849319044 , 0849319048
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب سموم موجود در غذا
در حالی که سیستمهایی مانند GMP و HACCP استاندارد بالایی از کیفیت غذا را تضمین میکنند، مسمومیتهای ناشی از مواد غذایی هنوز خطری جدی برای سلامت مصرفکننده دارند. عدم آگاهی برخی از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در مورد خطرات و فواید مواد غذایی، ارائه اطلاعات به روز به منظور بهبود ایمنی مواد غذایی را ضروری می سازد. Toxins in Food وضعیت فعلی دانش را در مورد محتوا، خواص شیمیایی، نحوه عملکرد و اثرات بیولوژیکی سموم موجود در غذا نشان می دهد. فصل ها بر اساس تحقیقات متخصصان بسیار ماهر از ایالات متحده و اروپا و بر اساس ارزیابی انتقادی ادبیات اخیر جهان است. پس از مقدمهای بر خطرات سمشناسی کنونی مربوط به غذا، این متن سمومی را که به طور طبیعی در مواد خام و همچنین سمومی که در مواد غذایی به دلیل نقص در طول پردازش و در نتیجه آلودگی محیطی و مواد خام یافت میشوند، توصیف میکند. در مورد مواد سمی که ممکن است در غذا در طول پردازش، بسته بندی و ذخیره سازی تولید شوند بحث می کند و شامل اطلاعاتی در مورد آلرژی های غذایی و پیامدهای پزشکی سموم موجود در غذا می باشد. این جلد جامع دانش ما را به روز می کند و آگاهی ما را از سموم موجود در غذا افزایش می دهد. این منبع اطلاعات ارزشمندی برای هر کسی است که علاقه مند به بهبود ایمنی و کیفیت تغذیه ای عرضه مواد غذایی است.
دانلود کتاب «سموم موجود در غذا»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.