دانلود کتاب The Whole Fromage: Adventures in the Delectable World of French Cheese (به فارسی: کل فروماژ: ماجراجویی در دنیای دلپذیر پنیر فرانسوی) نوشته شده توسط «Kathe Lison»
اطلاعات کتاب کل فروماژ: ماجراجویی در دنیای دلپذیر پنیر فرانسوی
موضوع اصلی: مرجع – سایر مراجع بر اساس موضوع
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Broadway Books
نویسنده: Kathe Lison
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2013
تعداد صفحه: 288
حجم فایل: 2.23 مگابایت
کد کتاب: 0307452069 , 9780307452061
توضیحات کتاب کل فروماژ: ماجراجویی در دنیای دلپذیر پنیر فرانسوی
فرانسویها، sans doute، به فروماژهای خود علاقه دارند. و چیزهای زیادی برای دوست داشتن وجود دارد: صدها گونه بسیار تند – ترد، خامه ای، کره ای، حتی با قالب سبز بطری. در واقع آنقدر تنوع زیاد است که ممکن است یک خوشطعم مشتاق از خود بپرسد: چگونه میتوان این همه را معنا کرد؟ – به قول یک کارشناس آمریکایی، چرا فرانسه «کشتی مادر پنیر» است. سفر او او را به غارهای پنیر می برد که در میان صخره های آتشفشانی پرتگاه اوورن قرار گرفته اند، به صومعه ای چند صد ساله در کوه های آلپ فرانسه، و به زمین های کشاورزی که سنت های پنیرسازی را زنده نگه می دارند. او با دانشمندان لبنیات، چوپانان، و محافظان که دنیای پنیر فرانسوی مدرن را تشکیل میدهند، و سبک زندگی و فلسفههایشان به اندازه غذاهای لذیذی که تولید میکنند متنوع و خوش طعم است، ملاقات میکند. از همه خوشمزه تر، او خود پنیرها را ملاقات می کند – از Mont d’Or که با صنوبر پیچیده شده است، بنابراین بهتر است آن را با قاشق میل کنید. به بوفور نورانی، مملو از علفهای آلپ و گلهای وحشی، که یک دور آن میتواند به وزن یک سنت برنارد باشد. به کاممبر، که در نرماندی اختراع شد، اما در سراسر جهان محبوب و مورد تقلید قرار گرفت.
با نوشتهای دلپذیر و غنی مانند روکفور سالخورده، جذاب مانند یک بهار لطیف chèvre، و در عین حال به همان اندازه بی احساس یک مارویل بدبو، The Whole Fromage یک کاوش خوشمزه در یکی از گنجینههای بزرگ آشپزی فرانسه است.
In The Whole Fromage, Kathe Lison sets out to learn what makes French cheese so remarkable—why France is the “Cheese Mother Ship,” in the words of one American expert. Her journey takes her to cheese caves tucked within the craggy volcanic rock of Auvergne, to a centuries-old monastery in the French Alps, and to the farmlands that keep cheesemaking traditions alive. She meets the dairy scientists, shepherds, and affineurs who make up the world of modern French cheese, and whose lifestyles and philosophies are as varied and flavorful as the delicacies they produce. Most delicious of all, she meets the cheeses themselves—from spruce-wrapped Mont d’Or, so gooey it’s best eaten with a spoon; to luminous Beaufort, redolent of Alpine grasses and wildflowers, a single round of which can weigh as much as a Saint Bernard; to Camembert, invented in Normandy but beloved and imitated across the world.
With writing as piquant and rich as a well-aged Roquefort, as charming as a tender springtime chèvre, and yet as unsentimental as a stinky Maroilles, The Whole Fromage is a tasty exploration of one of the great culinary treasures of France.
دانلود کتاب «کل فروماژ: ماجراجویی در دنیای دلپذیر پنیر فرانسوی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.