دانلود کتاب The Ultimate Guide to Home Butchering: How to Prepare Any Animal or Bird for the Table or Freezer (به فارسی: راهنمای نهایی برای قصابی در خانه: چگونه هر حیوان یا پرنده ای را برای میز یا فریزر آماده کنیم) نوشته شده توسط «Monte Burch»
اطلاعات کتاب راهنمای نهایی برای قصابی در خانه: چگونه هر حیوان یا پرنده ای را برای میز یا فریزر آماده کنیم
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Skyhorse Publishing
نویسنده: Monte Burch
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2014
تعداد صفحه: 288
حجم فایل: 37.49 مگابایت
کد کتاب: 1629141666 , 9781629141664
نوبت چاپ: Upd Rev
توضیحات کتاب راهنمای نهایی برای قصابی در خانه: چگونه هر حیوان یا پرنده ای را برای میز یا فریزر آماده کنیم
مونت برچ، نویسنده و عکاس فضای باز برنده جایزه، با بیش از چهل سال تجربه در قصابی حیوانات اهلی، شکار و پرندگان، این راهنمای کامل را برای قصابی بسیاری از انواع دام یا حیوانات وحشی ارائه می دهد. با عکس ها و تصاویر گام به گام، نحوه قصابی گاو، مرغ، بز، گراز، گوزن، بوقلمون، خرگوش و موارد دیگر را بیاموزید. Burch همچنین توصیه هایی را در مورد ابزارهایی (چاقوها، چاقوهای خرد کن، قیچی گوشت، چرخ گوشت، بسته بندی های کوچک) برای کار در دست ارائه می دهد. او دستورالعمل های دقیقی را در مورد نحوه قصابی هر حیوان و استفاده از هر قسمت فهرست می کند، بنابراین هیچ چیز هدر نمی رود. اکنون میتوانید گوشت را برای نمکزدایی و پخت، انجماد، سوسیسسازی و غیره آماده کنید.
از پانسمان مزرعه، کندن پوست و استخوانگیری یک گوزن کامل تا کندن مؤثر اردکها و خونریزی گراز، این راهنمای یک مرحله ای است که به شما کمک می کند در تهیه گوشت خود برای سفره خود خودکفاتر شوید.
From field dressing, skinning, and boning out a whole deer to efficiently plucking ducks and bleeding out hogs, this is the one-stop guide to help you become more self-sufficient in preparing your meat for your table.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.