کتاب الکترونیکی

راهنمای نهایی برای قصابی در خانه: چگونه هر حیوان یا پرنده ای را برای میز یا فریزر آماده کنیم

The Ultimate Guide to Home Butchering: How to Prepare Any Animal or Bird for the Table or Freezer

دانلود کتاب The Ultimate Guide to Home Butchering: How to Prepare Any Animal or Bird for the Table or Freezer (به فارسی: راهنمای نهایی برای قصابی در خانه: چگونه هر حیوان یا پرنده ای را برای میز یا فریزر آماده کنیم) نوشته شده توسط «Monte Burch»


اطلاعات کتاب راهنمای نهایی برای قصابی در خانه: چگونه هر حیوان یا پرنده ای را برای میز یا فریزر آماده کنیم

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Skyhorse Publishing

نویسنده: Monte Burch

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 288

حجم فایل: 37.49 مگابایت

کد کتاب: 1629141666 , 9781629141664

نوبت چاپ: Upd Rev

توضیحات کتاب راهنمای نهایی برای قصابی در خانه: چگونه هر حیوان یا پرنده ای را برای میز یا فریزر آماده کنیم

مونت برچ، نویسنده و عکاس فضای باز برنده جایزه، با بیش از چهل سال تجربه در قصابی حیوانات اهلی، شکار و پرندگان، این راهنمای کامل را برای قصابی بسیاری از انواع دام یا حیوانات وحشی ارائه می دهد. با عکس ها و تصاویر گام به گام، نحوه قصابی گاو، مرغ، بز، گراز، گوزن، بوقلمون، خرگوش و موارد دیگر را بیاموزید. Burch همچنین توصیه هایی را در مورد ابزارهایی (چاقوها، چاقوهای خرد کن، قیچی گوشت، چرخ گوشت، بسته بندی های کوچک) برای کار در دست ارائه می دهد. او دستورالعمل های دقیقی را در مورد نحوه قصابی هر حیوان و استفاده از هر قسمت فهرست می کند، بنابراین هیچ چیز هدر نمی رود. اکنون می‌توانید گوشت را برای نمک‌زدایی و پخت، انجماد، سوسیس‌سازی و غیره آماده کنید.

از پانسمان مزرعه، کندن پوست و استخوان‌گیری یک گوزن کامل تا کندن مؤثر اردک‌ها و خون‌ریزی گراز، این راهنمای یک مرحله ای است که به شما کمک می کند در تهیه گوشت خود برای سفره خود خودکفاتر شوید.


With more than forty years of experience butchering domestic animals, game, and birds, award-winning outdoor writer and photographer Monte Burch presents this complete guide for butchering many types of livestock or wild animals. Learn how to butcher cows, chickens, goats, hogs, deer, turkeys, rabbits, and more, with simple and easy-to-follow, step-by-step photographs and illustrations. Burch also provides recommendations on which tools (knives, paring knives, meat scissors, meat grinders, shrink-wrappers) to use for the task at hand. He lists detailed instructions on how to butcher each animal and use each part, so nothing goes to waste. Now you’ll be able to prepare meat for salting and curing, freezing, sausage making, and more.

From field dressing, skinning, and boning out a whole deer to efficiently plucking ducks and bleeding out hogs, this is the one-stop guide to help you become more self-sufficient in preparing your meat for your table.

دانلود کتاب «راهنمای نهایی برای قصابی در خانه: چگونه هر حیوان یا پرنده ای را برای میز یا فریزر آماده کنیم»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید