کتاب الکترونیکی

کتاب آشپزی فلفل ها: 200 دستور غذا از آشپزخانه خانم فلفلی

The Peppers Cookbook: 200 Recipes from the Pepper Lady's Kitchen

دانلود کتاب The Peppers Cookbook: 200 Recipes from the Pepper Lady’s Kitchen (به فارسی: کتاب آشپزی فلفل ها: 200 دستور غذا از آشپزخانه خانم فلفلی) نوشته شده توسط «Jean Andrews – Jerry Anne Di Vecchio»


اطلاعات کتاب کتاب آشپزی فلفل ها: 200 دستور غذا از آشپزخانه خانم فلفلی

موضوع اصلی: آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: University of North Texas Press

نویسنده: Jean Andrews – Jerry Anne Di Vecchio

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 241

حجم کتاب: 2 مگابایت

کد کتاب: 9781574411935 , 1574411934

توضیحات کتاب کتاب آشپزی فلفل ها: 200 دستور غذا از آشپزخانه خانم فلفلی

ژان اندروز، برنده جایزه، «بانوی اول فلفل چیلی» و علامت تجاری ثبت شده خودش، «بانوی فلفلی» نامیده می‌شود. دنباله فلفل، با مجموعه ای جدید از بیش از دویست دستور غذا برای دوستداران فلفل در همه جا. اندروز با نحوه انتخاب فلفل (با واژه نامه مصور ارائه شده)، نحوه نگهداری و پوست کندن آنها و نحوه استفاده از تکنیک های مختلف پخت و پز برای باز کردن طعم آنها شروع می کند. فصلی در مورد مواد تشکیل دهنده معمولی که در دستور العمل های فلفل استفاده می شود، برای آشپز هری مزه خواهد بود. کتاب آشپزی Peppers همچنین دارای بخشی در مورد تغذیه و دو فهرست، یکی بر اساس دستور غذا و دیگری بر اساس نوع فلفل، برای کسانی است که به دنبال دستور غذا هستند تا از فلفل های خاص موجود در بازار استفاده کنند. اکثر کتاب شامل دستور العمل های جدید به همراه بهترین دستور العمل های کتاب برنده جایزه Pepper Trail است. دستور العمل های خوشمزه در اینجا از پیش غذا تا غذاهای اصلی، سس ها و دسرها، از جمله دیپ فلفل قرمز بوداده، سوپ فلفل خامه ای و گوجه فرنگی، سالاد جیکاما و فلفل، تارتلت چیپوتل-پورتابلا، پای تاماله ذرت سبز، خورش آناتولی، تگزاس جنوبی است. بوقلمون با سس تامال، امل میگو، بادمجان پر شده با کوسکوس و سس خامه ای سرانو.


Award-winner Jean Andrews has been called ”the first lady of chili peppers” and her own registered trademark, ”The Pepper Lady.” She now follows up on the success of her earlier books, Peppers: The Domesticated Capsicums and The Pepper Trail, with a new collection of more than two hundred recipes for pepper lovers everywhere. Andrews begins with how to select peppers (with an illustrated glossary provided), how to store and peel them, and how to utilize various cooking techniques to unlock their flavors. A chapter on typical ingredients used in pepper recipes will be a boon for the harried cook. The Peppers Cookbook also features a section on nutrition and two indexes, one by recipe and one by pepper type, for those searching for a recipe to use specific peppers found in the market. The majority of the book contains new recipes along with the best recipes from her award-winning Pepper Trail book. The mouth-watering recipes herein range from appetizers to main courses, sauces, and desserts, including Roasted Red Pepper Dip, Creamy Pepper and Tomato Soup, Jicama and Pepper Salad, Chipotle-Portabella Tartlets, Green Corn Tamale Pie, Anatolian Stew, South Texas Turkey with Tamale Dressing, Shrimp Amal, Couscous-Stuffed Eggplant, and Creamy Serrano Dressing.

دانلود کتاب «کتاب آشپزی فلفل ها: 200 دستور غذا از آشپزخانه خانم فلفلی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.