کتاب الکترونیکی

هلو: گیاه شناسی، تولید و کاربرد

The peach: botany, production and uses

دانلود کتاب The peach: botany, production and uses (به فارسی: هلو: گیاه شناسی، تولید و کاربرد) نوشته شده توسط «Desmond R Layne – Daniele Bassi»


اطلاعات کتاب هلو: گیاه شناسی، تولید و کاربرد

موضوع اصلی: زیست شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CABI

نویسنده: Desmond R Layne – Daniele Bassi

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 679

حجم کتاب: 29 مگابایت

کد کتاب: 1845933869 , 9781845933869

نوبت چاپ: First

توضیحات کتاب هلو: گیاه شناسی، تولید و کاربرد

هلو یک کار مرجع جامع به روز ارائه می دهد که دانش ما را در مورد هلو و تولید آن در سراسر جهان خلاصه می کند و شامل یک بخش رنگی گسترده است. فصل های نوشته شده توسط مقامات بین المللی به گیاه شناسی و طبقه بندی، اصلاح نژاد و ژنتیک ارقام و پایه ها، تکثیر، فیزیولوژی و سیستم های کاشت، مدیریت محصول و آفات و فیزیولوژی پس از برداشت می پردازد. این کتاب همچنین شامل مشارکتی در تاریخچه کشت و روند تولید در چین با ارجاعات تاریخی به سال 1100 قبل از میلاد برای اولین بار به زبان انگلیسی است.


The Peach provides a comprehensive up to date reference work, summarizing our knowledge of peaches and their production worldwide and includes an extensive colour plates section. Chapters written by international authorities address botany and taxonomy, breeding and genetics of cultivars and rootstocks, propagation, physiology and planting systems, crop and pest management and postharvest physiology. The book also includes a contribution on the history of cultivation and production trends in China with historical references dating back to 1100 B.C for the first time in the English language.

دانلود کتاب «هلو: گیاه شناسی، تولید و کاربرد»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.