کتاب الکترونیکی

نظریه گوه جهت امولسیون

The Oriented Wedge Theory of Emulsions

دانلود کتاب The Oriented Wedge Theory of Emulsions (به فارسی: نظریه گوه جهت امولسیون) نوشته شده توسط «Harkins W.D. – Beeman N.»


اطلاعات کتاب نظریه گوه جهت امولسیون

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

نویسنده: Harkins W.D. – Beeman N.

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1925

تعداد صفحه: 7

حجم کتاب: 1 مگابایت

دانلود کتاب «نظریه گوه جهت امولسیون»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.