دانلود کتاب The Oriented Wedge Theory of Emulsions (به فارسی: نظریه گوه جهت امولسیون) نوشته شده توسط «Harkins W.D. – Beeman N.»
اطلاعات کتاب نظریه گوه جهت امولسیون
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده: Harkins W.D. – Beeman N.
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1925
تعداد صفحه: 7
حجم کتاب: 1 مگابایت
دانلود کتاب «نظریه گوه جهت امولسیون»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.