دانلود کتاب The Organic Chemistry of Sugars (به فارسی: شیمی آلی قندها) نوشته شده توسط «Daniel E. Levy – Peter Fugedi»
اطلاعات کتاب شیمی آلی قندها
موضوع اصلی: شیمی ارگانیک
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Daniel E. Levy – Peter Fugedi
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 869
حجم کتاب: 28 مگابایت
کد کتاب: 0849311764
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب شیمی آلی قندها
ویراستاران شیمی آلی قندها که به همان اندازه ماهیت پیچیده آن را مجذوب خود کرده اند، منبعی پیشگامانه در شیمی کربوهیدرات گردآوری کرده اند که سهولت دستکاری قندها را در انواع مواد آلی نشان می دهد. واکنش ها
هر فصل شامل مثالهای متعددی است که روشها و استراتژیهایی را نشان میدهد که جریان اصلی شیمی آلی را برای اصلاح شیمیایی قندها اعمال میکند. این کتاب ابتدا کشف، توسعه و تأثیر کربوهیدرات ها را توضیح می دهد، و سپس در مورد استراتژی های محافظت از گروه، تکنیک های گلیکوزیلاسیون و سنتز الیگوساکاریدها بحث می کند. چندین فصل بر واکنشهایی تمرکز دارند که قندها و کربوهیدراتها را به مولکولهای غیر کربوهیدراتی تبدیل میکنند، از جمله جایگزینی گروههای هیدروکسیل قند به گروههای جدید با علاقه مصنوعی یا بیولوژیکی، سیکلیتولها و کرباسوگرها، و همچنین جایگزینهای هترواتم درون حلقهای. فصول بعدی استفاده از قندها در کاتالیز کایرال، نقش آنها به عنوان مواد اولیه مناسب برای سنتزهای پیچیده شامل مراکز استریوژنیک متعدد، و سنتز برای مونوساکاریدها را نشان می دهد. فصول پایانی بر فناوریهای جدید و نوظهور، از جمله رویکردهای شیمی کربوهیدرات ترکیبی، اهمیت بیولوژیکی و سنتز شیمیایی گلیکوپپتیدها، و مفهوم دارویی مهم گلیکومیمتیک تمرکز دارند.
ارائه شیمی آلی قندها به عنوان راه حلی برای بسیاری از چالش های پیچیده مصنوعی، شیمی آلی قندها، درمان جامعی از دستکاری قندها و اهمیت آنها در شیمی آلی اصلی ارائه می دهد.
Each chapter contains numerous examples demonstrating the methods and strategies that apply mainstream organic chemistry to the chemical modification of sugars. The book first describes the discovery, development, and impact of carbohydrates, followed by a discussion of protecting group strategies, glycosylation techniques, and oligosaccharide syntheses. Several chapters focus on reactions that convert sugars and carbohydrates to non-carbohydrate molecules including the substitution of sugar hydroxyl groups to new groups of synthetic or biological interest, cyclitols and carbasugars, as well as endocyclic heteroatom substitutions. Subsequent chapters demonstrate the use of sugars in chiral catalysis, their roles as convenient starting materials for complex syntheses involving multiple stereogenic centers, and syntheses for monosaccharides. The final chapters focus on new and emerging technologies, including approaches to combinatorial carbohydrate chemistry, the biological importance and chemical synthesis of glycopeptides, and the medicinally significant concept of glycomimetics.
Presenting the organic chemistry of sugars as a solution to many complex synthetic challenges, The Organic Chemistry of Sugars provides a comprehensive treatment of the manipulation of sugars and their importance in mainstream organic chemistry.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.