کتاب الکترونیکی

واکنش میلارد: شیمی، بیوشیمی و پیامدها

The Maillard reaction: chemistry, biochemistry, and implications

دانلود کتاب The Maillard reaction: chemistry, biochemistry, and implications (به فارسی: واکنش میلارد: شیمی، بیوشیمی و پیامدها) نوشته شده توسط «H E Nursten»


اطلاعات کتاب واکنش میلارد: شیمی، بیوشیمی و پیامدها

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: H E Nursten

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 226

حجم کتاب: 2 مگابایت

کد کتاب: 9780854049646 , 0854049649

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب واکنش میلارد: شیمی، بیوشیمی و پیامدها

تحقیقات در زمینه واکنش میلارد در سال‌های اخیر به سرعت توسعه یافته است، نه تنها در نتیجه استفاده از تکنیک‌های تحلیلی بهبود یافته، بلکه همچنین با درک این موضوع که واکنش میلارد نقش مهمی در برخی از بیماری‌های انسانی و در فرآیند پیری.

واکنش میلارد: شیمی، بیوشیمی و پیامدها یک رساله جامع در مورد واکنش میلارد ارائه می دهد. این جلد تک نویسنده تمام جنبه های واکنش میلارد را به شیوه ای یکنواخت، هماهنگ و به روز پوشش می دهد.

کتاب شامل موارد زیر است: شیمی قهوه ای شدن غیر آنزیمی. پیشرفت های اخیر؛ تشکیل رنگ در قهوه ای شدن غیر آنزیمی؛ شکل گیری طعم و مزه در قهوه ای شدن غیر آنزیمی. جنبه های سم شناسی؛ جنبه های تغذیه ای؛ سایر جنبه های فیزیولوژیکی؛ سایر پیامدهای اهمیت فناوری؛ مفاهیم برای سایر زمینه ها؛ قهوه ای شدن غیر آنزیمی عمدتاً به دلیل اسید اسکوربیک. کاراملی شدن؛ مهار قهوه ای شدن غیر آنزیمی در غذاها؛ و مهار واکنش Maillard in vivo.


Research in the field of the Maillard reaction has developed rapidly in recent years, not only as a result of the application of improved analytical techniques but also the realisation that that the Maillard reaction plays an important role in some human diseases and in the ageing process.

The Maillard Reaction : Chemistry, Biochemistry and Implications provides a comprehensive treatise on the Maillard reaction. This single-author volume covers all aspects of the Maillard reaction in a uniform, co-ordinated, and up-to-date manner.

The book encompasses: the chemistry of non-enzymic browning; recent advances; colour formation in non-enzymic browning; flavour and off-flavour formation in non-enzymic browning; toxicological aspects; nutritional aspects; other physiological aspects; other consequences of technological significance; implications for other fields; non-enzymic browning due mainly to ascorbic acid; caramelisation; inhibition of non-enzymic browning in foods; and inhibition of the Maillard reaction in vivo.

دانلود کتاب «واکنش میلارد: شیمی، بیوشیمی و پیامدها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.