دانلود کتاب The Handbook of Microbiological Media for the Examination of Food (به فارسی: کتاب راهنمای محیط های میکروبیولوژیکی برای بررسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Ronald M. Atlas»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای محیط های میکروبیولوژیکی برای بررسی مواد غذایی
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Ronald M. Atlas
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 465
حجم کتاب: 7 مگابایت
کد کتاب: 0849335612 , 9780849335617 , 9781420002980
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب کتاب راهنمای محیط های میکروبیولوژیکی برای بررسی مواد غذایی
در پاسخ به حدود 14 میلیون مورد بیماری ناشی از غذا که هر ساله تنها در ایالات متحده رخ می دهد، اداره غذا و دارو و وزارت کشاورزی ایالات متحده اجرای مقررات و دستورالعمل های جدید را برای آزمایش میکروبی غذاها آغاز کرده اند. به طور مشابه، اروپا و سایر مناطق نظارت سخت گیرانه تری را اعمال می کنند، زیرا پاتوژن های غذایی که باعث بیماری های کشنده ای مانند E. coli 0157:H7 خطرات را در همه جا افزایش داده است. دانشمندان ایمنی مواد غذایی با توسعه محیطهای بهبودیافته برای کشت باکتریها، قارچها و ویروسها، که بیشتر آن برای تشخیص سریع خاص طراحی شده است، روی این خطر فزاینده سلامت عمومی عمل کردهاند.
با بازتاب توسعه این رسانههای جدید و آخرین توصیههای FDA، ویرایش دوم کتابچه راهنمای رسانههای میکروبیولوژیکی برای بررسی مواد غذایی منبعی ضروری برای هر کسی که با نظارت بر تولید غذا و پس از آن مرتبط است فراهم میکند. کنترل کیفیت تولید
بر اساس حروف الفبا سازماندهی شده است، نسخه توسعه یافته این کتابچه راهنمای بسیار محترم شامل –
· شرح تقریباً 1400 رسانه از جمله موارد توصیه شده توسط FDA، و همچنین رسانه های مورد استفاده در سایر نقاط جهان
· مختصر و دستورالعملهای شفاف برای آمادهسازی و استفاده از هر یک از رسانهها
· نمایهسازی متقابلی که به رسانهها اجازه میدهد با نام یا میکروارگانیسمهای خاص مورد علاقه پیدا شوند
· شرح نتایج مورد انتظار همانطور که برای میکروارگانیسمهای مهم اعمال میشود برای بررسی غذاها
· مترادف های رایج رسانه ها و فهرست های ترکیبات مختلف، به طوری که رسانه های جایگزین به طور موثر در صورت نیاز به کار گرفته شوند
گردآوری شده توسط رونالد ام. کار پیشگامانه در تشخیص پاتوژن، راهنمای رسانه های میکروبیولوژیکی برای بررسی غذا، ویرایش دوم، ابزاری ضروری برای حفاظت از سلامت عمومی در اختیار میکروبیولوژیست ها قرار می دهد.
Reflecting the development of these new media and the latest FDA recommendations, the second edition of the Handbook of Microbiological Media for the Examination of Food provides an essential resource for anyone involved with the monitoring of both food production and post-production quality control.
Organized alphabetically by medium, the expanded edition of this highly respected handbookincludes –
· Descriptions of nearly 1,400 media including those recommended by the FDA, as well as media used elsewhere in the world
· Concise and lucid instructions for the preparation and uses of each of the media
· Cross-referenced indexing that allows the media to be found by name or specific microorganism of interest
· Descriptions of expected results as they apply to microorganisms of importance for the examination of foods
· Common synonyms for the various media and listings of compositions, so that alternate media an be effectively employed when needed
Compiled by Ronald M. Atlas, a world-renowned researcher and author known for his pioneering work in pathogen detection, the Handbook of Microbiological Media for the Examination of Food, Second Edition , provides microbiologists with an essential tool for safeguarding public health.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای محیط های میکروبیولوژیکی برای بررسی مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.