دانلود کتاب The Food of Paradise: Exploring Hawaii’s Culinary Heritage (به فارسی: غذای بهشت: کاوش در میراث آشپزی هاوایی) نوشته شده توسط «Rachel Laudan»
اطلاعات کتاب غذای بهشت: کاوش در میراث آشپزی هاوایی
موضوع اصلی: آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: University of Hawaii Press
نویسنده: Rachel Laudan
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1996
تعداد صفحه: 389
حجم کتاب: 4 مگابایت
کد کتاب: 9780824817084 , 0824817087
نوبت چاپ: illustrated edition
توضیحات کتاب غذای بهشت: کاوش در میراث آشپزی هاوایی
هاوایی شاید از نظر فرهنگی متنوع ترین جمعیت روی زمین را دارد. داستان این که چگونه پلینزی ها، چینی ها، ژاپنی ها، پرتغالی ها، کره ای ها، فیلیپینی ها، اوکیناواها، پورتوریکویی ها، مردمان مختلف آسیای جنوب شرقی و قفقازی ها (معروف به هائول ها) سنت های آشپزی خود را در این جزایر گرد هم آوردند، خواندن جذاب است. لاودان به جای زرق و برق کلاس جهانی غذاهای منطقه ای هاوایی که توسط سرآشپزهای معروف جزیره، ایمی فرگوسن اوتا و روی یاماگوچی پخته شده است، بر غذاهای محلی تمرکز می کند. او دنیای چند زبانی ناهار بشقاب، هرزنامه، موچی، جلبک دریایی، یخ تراشیده شده، سوشی و همه غذاهای دیگری را که مردم هاوایی واقعاً هر روز میخورند، ارائه میکند. این کتاب که عمدتاً یک تاریخ آشپزی زنده و پر جنب و جوش است، شامل دستور العمل هایی برای رایج ترین غذاهای هاوایی است.
دانلود کتاب «غذای بهشت: کاوش در میراث آشپزی هاوایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.