دانلود کتاب The Effect of Temperature and of the Concentration of Hydrogen Ions upon the Rate of Destruction of Antiscorbutic Vitamin (Vitamin C) (به فارسی: تأثیر دما و غلظت یون های هیدروژن بر میزان تخریب ویتامین آنتی اسکوربوتیک (ویتامین C)) نوشته شده توسط «Sherman H. C. – Mer V K. L. – Campebell H. L.»
اطلاعات کتاب تأثیر دما و غلظت یون های هیدروژن بر میزان تخریب ویتامین آنتی اسکوربوتیک (ویتامین C)
موضوع اصلی: شیمی فیزیک
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده: Sherman H. C. – Mer V K. L. – Campebell H. L.
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1921
تعداد صفحه: 3
حجم کتاب: 1 مگابایت
دانلود کتاب «تأثیر دما و غلظت یون های هیدروژن بر میزان تخریب ویتامین آنتی اسکوربوتیک (ویتامین C)»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.