کتاب الکترونیکی

تأثیر دما و غلظت یون های هیدروژن بر میزان تخریب ویتامین آنتی اسکوربوتیک (ویتامین C)

The Effect of Temperature and of the Concentration of Hydrogen Ions upon the Rate of Destruction of Antiscorbutic Vitamin (Vitamin C)

دانلود کتاب The Effect of Temperature and of the Concentration of Hydrogen Ions upon the Rate of Destruction of Antiscorbutic Vitamin (Vitamin C) (به فارسی: تأثیر دما و غلظت یون های هیدروژن بر میزان تخریب ویتامین آنتی اسکوربوتیک (ویتامین C)) نوشته شده توسط «Sherman H. C. – Mer V K. L. – Campebell H. L.»


اطلاعات کتاب تأثیر دما و غلظت یون های هیدروژن بر میزان تخریب ویتامین آنتی اسکوربوتیک (ویتامین C)

موضوع اصلی: شیمی فیزیک

نوع: کتاب الکترونیکی

نویسنده: Sherman H. C. – Mer V K. L. – Campebell H. L.

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1921

تعداد صفحه: 3

حجم کتاب: 1 مگابایت

دانلود کتاب «تأثیر دما و غلظت یون های هیدروژن بر میزان تخریب ویتامین آنتی اسکوربوتیک (ویتامین C)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.