کتاب الکترونیکی

کتاب آشپزی کامل برای دانشمندان جوان: علم خوب غذای عالی می‌سازد: بیش از 70 دستور غذا، آزمایش و فعالیت

The Complete Cookbook for Young Scientists: Good Science Makes Great Food: 70+ Recipes, Experiments, & Activities

دانلود کتاب The Complete Cookbook for Young Scientists: Good Science Makes Great Food: 70+ Recipes, Experiments, & Activities (به فارسی: کتاب آشپزی کامل برای دانشمندان جوان: علم خوب غذای عالی می‌سازد: بیش از 70 دستور غذا، آزمایش و فعالیت) نوشته شده توسط «America's Test Kitchen Kids»


اطلاعات کتاب کتاب آشپزی کامل برای دانشمندان جوان: علم خوب غذای عالی می‌سازد: بیش از 70 دستور غذا، آزمایش و فعالیت

موضوع اصلی: کتاب های کودکان – بزرگ شدن و حقایق زندگی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: America’s Test Kitchen Kids

نویسنده: America’s Test Kitchen Kids

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2021

تعداد صفحه: 240

حجم فایل: 313.56 مگابایت

کد کتاب: 1948703661 , 9781948703666

توضیحات کتاب کتاب آشپزی کامل برای دانشمندان جوان: علم خوب غذای عالی می‌سازد: بیش از 70 دستور غذا، آزمایش و فعالیت

America’s Kitchen Kids علم خوشمزه را به آشپزخانه شما می آورد! بیش از 75 دستور العمل و آزمایش که توسط بچه‌ها آزمایش شده و مورد تأیید بچه‌هاست، به سرآشپزهای جوان علم سرگرم‌کننده و جذاب غذا را آموزش می‌دهند. این چهارمین کتاب از مجموعه پرفروش‌ترین کتاب‌های آشپزی نیویورک تایمز برای سرآشپزهای جوان است.

چرا بعضی از پنیرها بهتر از بقیه آب می شوند؟ چرا پاپ کورن “پاپ” می کند؟ ژلاتین چگونه کار می کند؟ به این سؤالات پاسخ دهید (و دوستان و خانواده خود را شگفت زده کنید!) با پختن بهترین پیتزای تابه ای، پاپ کورن شکلاتی آسان، و کیک آینه کهکشانی… و موارد دیگر! به‌علاوه، آزمایش‌های علمی سرگرم‌کننده برای انجام در آشپزخانه خانه‌تان. با کتاب آشپزی کامل برای دانشمندان جوان، دانشمندان نوظهور و سرآشپزهای جوان در آشپزخانه احساس اعتماد به نفس می کنند، به دستاوردهای خود افتخار می کنند و در طول مسیر، اصول علوم غذایی را یاد می گیرند.


America’s Test Kitchen Kids brings delicious science to your kitchen! Over 75 kid-tested, kid-approved recipes and experiments teach young chefs about the fun and fascinating science of food. This is the fourth book in the New York Times bestselling cookbook series for Young Chefs.

Why do some cheeses melt better than others? Why does popcorn “pop”? How does gelatin work? Answer these questions (and wow your friends and family!) by cooking the best-ever skillet pizza, easy chocolate popcorn, and galactic mirror cake… and more! Plus, fun science experiments to do in your home kitchen. With The Complete Cookbook for Young Scientists, emerging scientists and young chefs will feel confident in the kitchen, proud of their accomplishments, and learn the basics of food science along the way.

دانلود کتاب «کتاب آشپزی کامل برای دانشمندان جوان: علم خوب غذای عالی می‌سازد: بیش از 70 دستور غذا، آزمایش و فعالیت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید