کتاب الکترونیکی

تاریخچه جهانی غذا در کمبریج

The Cambridge world history of food

دانلود کتاب The Cambridge world history of food (به فارسی: تاریخچه جهانی غذا در کمبریج) نوشته شده توسط «Kenneth F. Kiple – Kriemhild Coneè Ornelas»


اطلاعات کتاب تاریخچه جهانی غذا در کمبریج

موضوع اصلی: فرهنگی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Cambridge University Press

نویسنده: Kenneth F. Kiple – Kriemhild Coneè Ornelas

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2000

تعداد صفحه: 1153

حجم کتاب: 19 مگابایت

کد کتاب: 0521402166 , 9780521402163 , 052140214X , 0521402158

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب تاریخچه جهانی غذا در کمبریج

این مرجع بسیار گرانی است که باید انتظار داشت قابل اعتماد باشد. اما اینطور نیست. آن‌طور که باید انتظار می‌رود قطعی نیست، هرچند ورودی‌های جذابی مانند نقش سگ‌ها در تاریخ غذا دارد. برای قیمت، باید خطوطی برای برخی از میوه‌ها و سبزیجات غیرعادی‌تر وجود داشته باشد، زیرا همانطور که هست، توصیفات کلامی خواننده را به این فکر می‌اندازد که چیزی کاملاً متفاوت از آنچه هست به نظر می‌رسد. بنابراین من از این دو جلد با احتیاط استفاده می‌کنم و قبل از اینکه آن را به عنوان یک داده در نظر بگیرم، به هر چیزی که در اینجا گفته شده است ارجاع می‌دهم. اگرچه برخی دیگر از منتقدان در اینجا از خشکی سبک انتقاد کرده اند، اما من در این نوع چیزها می خواهم، بنابراین شکایتی در آنجا ندارم. از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار است که بسیاری از مقالات دارای یک دستور کار سیاسی هستند که اطلاعات در آن پیچیده شده است. بنابراین، در حالی که کتابشناسی برای همان مفید است، آنها نیز انتخابی انتخاب شده است. با توجه به راهنماهای غذا در حال حاضر، و تاریخچه های فراوان، فکر می کنم چند کتاب که با دقت انتخاب شده اند، ارزش بهتری نسبت به این مرجع دارند، هرچند که اگر شما پولی ندارید، این یک افزونه جالب به کتابخانه شما است که باید با دقت خوانده شود. از نمک در هر “اوه، من! من آن را نمی دانستم.


This is a tremendously expensive reference that one should expect to be trustworthy. But it isn’t. Nor is it as definitive as should be expected, though it does have some fascinating entries, such as the role of dogs in the history of food. For the price, there should be line drawings for some of the more unusual fruits and veg, because as it is, the verbal descriptions would lead a reader to think that something looked quite different than it does. So I use these two volumes with caution, referencing further anything said here before I take it as a given. Although some other reviewers here have criticized the dryness of style, that is what I want in this sort of thing, so I have no complaints there. Of far more importance is the slant that many of the articles have, which clearly have a political agenda that the information is wrapped around. So, while the bibliographies for same are useful, they also are selectively chosen. Given the guides to food now, and the many histories, I would think that a few books judiciously chosen are better value than this one reference, though if you are monied, this is an interesting addition to your library, to be read with a grain of salt in every ‘Oh, my! I didn’t know that.’

دانلود کتاب «تاریخچه جهانی غذا در کمبریج»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.