دانلود کتاب The Cambridge world history of food (به فارسی: تاریخچه جهانی غذا در کمبریج) نوشته شده توسط «Kenneth F. Kiple – Kriemhild Coneè Ornelas»
اطلاعات کتاب تاریخچه جهانی غذا در کمبریج
موضوع اصلی: فرهنگی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Cambridge University Press
نویسنده: Kenneth F. Kiple – Kriemhild Coneè Ornelas
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 1153
حجم کتاب: 19 مگابایت
کد کتاب: 0521402166 , 9780521402163 , 052140214X , 0521402158
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب تاریخچه جهانی غذا در کمبریج
این مرجع بسیار گرانی است که باید انتظار داشت قابل اعتماد باشد. اما اینطور نیست. آنطور که باید انتظار میرود قطعی نیست، هرچند ورودیهای جذابی مانند نقش سگها در تاریخ غذا دارد. برای قیمت، باید خطوطی برای برخی از میوهها و سبزیجات غیرعادیتر وجود داشته باشد، زیرا همانطور که هست، توصیفات کلامی خواننده را به این فکر میاندازد که چیزی کاملاً متفاوت از آنچه هست به نظر میرسد. بنابراین من از این دو جلد با احتیاط استفاده میکنم و قبل از اینکه آن را به عنوان یک داده در نظر بگیرم، به هر چیزی که در اینجا گفته شده است ارجاع میدهم. اگرچه برخی دیگر از منتقدان در اینجا از خشکی سبک انتقاد کرده اند، اما من در این نوع چیزها می خواهم، بنابراین شکایتی در آنجا ندارم. از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار است که بسیاری از مقالات دارای یک دستور کار سیاسی هستند که اطلاعات در آن پیچیده شده است. بنابراین، در حالی که کتابشناسی برای همان مفید است، آنها نیز انتخابی انتخاب شده است. با توجه به راهنماهای غذا در حال حاضر، و تاریخچه های فراوان، فکر می کنم چند کتاب که با دقت انتخاب شده اند، ارزش بهتری نسبت به این مرجع دارند، هرچند که اگر شما پولی ندارید، این یک افزونه جالب به کتابخانه شما است که باید با دقت خوانده شود. از نمک در هر “اوه، من! من آن را نمی دانستم.
دانلود کتاب «تاریخچه جهانی غذا در کمبریج»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.