کتاب الکترونیکی

طعم و بو: یک به روز رسانی

Taste And Smell: An Update

دانلود کتاب Taste And Smell: An Update (به فارسی: طعم و بو: یک به روز رسانی) نوشته شده توسط «Thomas Hummel – Antje Welge-lussen»


اطلاعات کتاب طعم و بو: یک به روز رسانی

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: S. Karger AG (Switzerland)

نویسنده: Thomas Hummel – Antje Welge-lussen

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 303

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 9783805581233 , 3805581238

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب طعم و بو: یک به روز رسانی

اختلال عملکرد شیمی حسی یک مشکل بسیار شایع است که به طور قابل توجهی بر کیفیت زندگی بیمار تأثیر می گذارد. این می تواند ناشی از عوامل عفونی، عوامل محیطی، سموم، آسیب های مغزی تروماتیک و همچنین بیماری های نورودژنراتیو باشد. این نشریه مقالات به روز در مورد حواس شیمیایی از جمله سیستم بویایی، سه قلو و چشایی ارائه می دهد. سیستم vomeronasal و اهمیت بالقوه آن در انسان نیز مورد بحث قرار گرفته است. بر اساس داده‌های تصویربرداری عملکردی اخیر، این کتاب مروری بر نحوه عملکرد حواس پایین، نحوه کار آنها با هم، به عنوان مثال برای تولید طعم، نحوه آسیب دیدن و ترمیم آنها، و نحوه عملکرد حواس شیمیایی انسان ارائه می‌کند. ارزیابی شد. این نشریه بر اختلال عملکرد شیمی حسی تمرکز دارد و توجه ویژه ای به طعم و مزه و اختلالات آن دارد. متخصصان مشهور در زمینه های تحقیقاتی خود، یافته های خود را در این به روز رسانی موضعی در مورد اختلالات شیمی حسی مشارکت داده اند و این جلد را برای متخصصان گوش و حلق و بینی و متخصصان مغز و اعصاب ضروری کرده اند.


Chemosensory dysfunction is a quite frequently occurring problem which significantly affects the patient’s quality of life. It can result from infectious agents, environmental factors, toxins, traumatic brain injuries, as well as neurodegenerative diseases. This publication provides up-to-date articles on the chemical senses including the olfactory, trigeminal and gustatory systems. The vomeronasal system and its potential significance in humans is also discussed. Based on recent functional imaging data, the book provides an overview on how the ‘lower senses’ function, how they work together, for example to produce flavor, how they can be damaged and repaired, and how the function of human chemical senses can be assessed. The publication focuses on chemosensory dysfunction and pays particular attention to taste and its disorders. Renowned experts in their fields of research have contributed their findings to this topical update on chemosensory disorders and made this volume indispensable reading for otorhinolaryngologists and neurologists.

دانلود کتاب «طعم و بو: یک به روز رسانی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.