دانلود کتاب Taste And Smell: An Update (به فارسی: طعم و بو: یک به روز رسانی) نوشته شده توسط «Thomas Hummel – Antje Welge-lussen»
اطلاعات کتاب طعم و بو: یک به روز رسانی
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: S. Karger AG (Switzerland)
نویسنده: Thomas Hummel – Antje Welge-lussen
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 303
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 9783805581233 , 3805581238
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب طعم و بو: یک به روز رسانی
اختلال عملکرد شیمی حسی یک مشکل بسیار شایع است که به طور قابل توجهی بر کیفیت زندگی بیمار تأثیر می گذارد. این می تواند ناشی از عوامل عفونی، عوامل محیطی، سموم، آسیب های مغزی تروماتیک و همچنین بیماری های نورودژنراتیو باشد. این نشریه مقالات به روز در مورد حواس شیمیایی از جمله سیستم بویایی، سه قلو و چشایی ارائه می دهد. سیستم vomeronasal و اهمیت بالقوه آن در انسان نیز مورد بحث قرار گرفته است. بر اساس دادههای تصویربرداری عملکردی اخیر، این کتاب مروری بر نحوه عملکرد حواس پایین، نحوه کار آنها با هم، به عنوان مثال برای تولید طعم، نحوه آسیب دیدن و ترمیم آنها، و نحوه عملکرد حواس شیمیایی انسان ارائه میکند. ارزیابی شد. این نشریه بر اختلال عملکرد شیمی حسی تمرکز دارد و توجه ویژه ای به طعم و مزه و اختلالات آن دارد. متخصصان مشهور در زمینه های تحقیقاتی خود، یافته های خود را در این به روز رسانی موضعی در مورد اختلالات شیمی حسی مشارکت داده اند و این جلد را برای متخصصان گوش و حلق و بینی و متخصصان مغز و اعصاب ضروری کرده اند.
دانلود کتاب «طعم و بو: یک به روز رسانی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.