دانلود کتاب Sweeteners and Sugar Alternatives in Food Technology (به فارسی: شیرین کننده ها و جایگزین های قند در فناوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «Helen Mitchell»
اطلاعات کتاب شیرین کننده ها و جایگزین های قند در فناوری مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Blackwell Pub
نویسنده: Helen Mitchell
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 433
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 1405134348 , 9781405134347
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب شیرین کننده ها و جایگزین های قند در فناوری مواد غذایی
بعد از 30 سال کار فقط با شکر و شربت ذرت برای ساختن آب نبات و شکلات، مجبور شدم با نیازهای افرادی که به محصولات سبک و دیابتی نیاز دارند مواجه شوم زیرا بازار از همیشه جدی تر است. این کتاب، اگرچه گاهی اوقات خواص کاربردی را تکرار می کند. برخی از مواد مانند پلیالها از فصلی به فصل دیگر دقیقاً همان چیزی بود که من از نظر راهنمای بسیار خوب و سریع شامل روشهای ساخت، خواص فیزیولوژیکی، شیمی و استفاده از مهمترین جایگزینهای شکر، حتی ارائه فرمولهایی در برخی موارد نیاز داشتم. نمونه ها. من همچنین از آن به عنوان یک کتاب مرجع برای کلاس “شیمی مواد غذایی-فناوری شیرینی پزی” کالج خود استفاده می کنم.
دانلود کتاب «شیرین کننده ها و جایگزین های قند در فناوری مواد غذایی»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)