کتاب الکترونیکی

شیرین کننده ها و جایگزین های قند در فناوری مواد غذایی

Sweeteners and Sugar Alternatives in Food Technology

دانلود کتاب Sweeteners and Sugar Alternatives in Food Technology (به فارسی: شیرین کننده ها و جایگزین های قند در فناوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «Helen Mitchell»


اطلاعات کتاب شیرین کننده ها و جایگزین های قند در فناوری مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Blackwell Pub

نویسنده: Helen Mitchell

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 433

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 1405134348 , 9781405134347

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب شیرین کننده ها و جایگزین های قند در فناوری مواد غذایی

بعد از 30 سال کار فقط با شکر و شربت ذرت برای ساختن آب نبات و شکلات، مجبور شدم با نیازهای افرادی که به محصولات سبک و دیابتی نیاز دارند مواجه شوم زیرا بازار از همیشه جدی تر است. این کتاب، اگرچه گاهی اوقات خواص کاربردی را تکرار می کند. برخی از مواد مانند پلی‌ال‌ها از فصلی به فصل دیگر دقیقاً همان چیزی بود که من از نظر راهنمای بسیار خوب و سریع شامل روش‌های ساخت، خواص فیزیولوژیکی، شیمی و استفاده از مهم‌ترین جایگزین‌های شکر، حتی ارائه فرمول‌هایی در برخی موارد نیاز داشتم. نمونه ها. من همچنین از آن به عنوان یک کتاب مرجع برای کلاس “شیمی مواد غذایی-فناوری شیرینی پزی” کالج خود استفاده می کنم.


After 30 years of working only with sugar and corn syrup to make candy and chocolate items, I had to face the needs of people needing light and diabetic products because the market is more serious than ever.This book, though sometimes repeat the functional properties of some ingredients like polyols from one chapter to another, turned out to be exactly what I needed in terms of a very good and quick guide featuring manufacturing methods, physiological properties, chemistry and uses of the most important alternatives to sugar, even providing formulas in some instances.I also use it as a reference book for my College “Food Chemistry-Confectionery technology” class.

دانلود کتاب «شیرین کننده ها و جایگزین های قند در فناوری مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.