دانلود کتاب Sweeteners and sugar alternatives in food technology (به فارسی: شیرین کننده ها و جایگزین های شکر در فناوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «Mitchell H.»
اطلاعات کتاب شیرین کننده ها و جایگزین های شکر در فناوری مواد غذایی
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده: Mitchell H.
زبان: English
فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 421
حجم کتاب: 3 مگابایت
دانلود کتاب «شیرین کننده ها و جایگزین های شکر در فناوری مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.