کتاب الکترونیکی

شیرین کننده ها و جایگزین های شکر در فناوری مواد غذایی

Sweeteners and sugar alternatives in food technology

دانلود کتاب Sweeteners and sugar alternatives in food technology (به فارسی: شیرین کننده ها و جایگزین های شکر در فناوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «Mitchell H.»


اطلاعات کتاب شیرین کننده ها و جایگزین های شکر در فناوری مواد غذایی

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

نویسنده: Mitchell H.

زبان: English

فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 421

حجم کتاب: 3 مگابایت

دانلود کتاب «شیرین کننده ها و جایگزین های شکر در فناوری مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.