کتاب الکترونیکی

فعالیت سطحی پروتئین ها: تغییرات شیمیایی و فیزیکوشیمیایی

Surface activity of proteins: chemical and physicochemical modifications

دانلود کتاب Surface activity of proteins: chemical and physicochemical modifications (به فارسی: فعالیت سطحی پروتئین ها: تغییرات شیمیایی و فیزیکوشیمیایی) نوشته شده توسط «Shlomo Magdassi»


اطلاعات کتاب فعالیت سطحی پروتئین ها: تغییرات شیمیایی و فیزیکوشیمیایی

موضوع اصلی: بیوتکنولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: M. Dekker

نویسنده: Shlomo Magdassi

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1996

تعداد صفحه: 329

حجم کتاب: 12 مگابایت

کد کتاب: 9780824795320 , 0-8247-9532-6

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب فعالیت سطحی پروتئین ها: تغییرات شیمیایی و فیزیکوشیمیایی

بحث هایی در مورد اصلاح شیمیایی و فیزیکوشیمیایی پروتئین ها برای افزایش فعالیت سطحی و خواص عملکردی در سیستم های مختلف ارائه می دهد. این جلد نمونه‌هایی از کاربردهای خاص پروتئین‌های اصلاح‌شده در ژل‌سازی، امولسیون‌سازی، کف‌سازی، جذب سطحی و کاهش تنش سطحی را برای استفاده در صنایع غذایی، آرایشی، دارویی، و تولید سورفکتانت ارائه می‌کند.


Offers discussions on the chemical and physicochemical modification of proteins for the enhancement of surface activity and functional properties in a variety of systems. The volume provides examples of specific applications of modified proteins in gelation, emulsification, foaming, adsorption and surface tension reduction for use in the food, cosmetics, pharmaceutical, and surfactant manufacturing industries.

دانلود کتاب «فعالیت سطحی پروتئین ها: تغییرات شیمیایی و فیزیکوشیمیایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.