کتاب الکترونیکی

مبانی و کاربردهای سورفکتانت های مبتنی بر قند

Sugar-Based Surfactants Fundamentals and Applications

دانلود کتاب Sugar-Based Surfactants Fundamentals and Applications (به فارسی: مبانی و کاربردهای سورفکتانت های مبتنی بر قند) نوشته شده توسط «Cristóbal Carnero Ruiz»


اطلاعات کتاب مبانی و کاربردهای سورفکتانت های مبتنی بر قند

موضوع اصلی: بوم شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Cristóbal Carnero Ruiz

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 661

حجم کتاب: 20 مگابایت

کد کتاب: 9781420051667 , 1420051660

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب مبانی و کاربردهای سورفکتانت های مبتنی بر قند

آلکیل پلی گلیکوزیدها که به عنوان محبوب جدید صنایع شیمیایی معرفی می شوند، به دلیل این واقعیت که آنها به راحتی زیست تخریب پذیر، کم سمیت هستند و از منابع تجدید پذیر ساخته می شوند، محبوبیت بیشتری پیدا می کنند. سورفکتانت‌های مبتنی بر شکر جدیدترین و مرتبط‌ترین سورفکتانت‌های مبتنی بر قند را گردآوری می‌کنند، از جمله خودآزمایی، رفتار فاز، و ویژگی‌های سطحی. این کتاب با تمرکز بر علم کلوئیدی و سطحی، به جذب سطحی فعال در هر دو رابط هوا-مایع و جامد-مایع می پردازد. همچنین پیشرفت‌های جدید در علم سورفکتانت‌ها، مانند توسعه خانواده‌ای از عوامل فعال سطحی قوی که غیرسمی هستند و در نتیجه در محصولات مصرفی همه‌جا قابل استفاده هستند را پوشش می‌دهد.


Touted as the new darling of the chemical industry, alkyl polyglycosides are gaining in popularity due to the fact that they are readily biodegradable, low-toxic, and made from renewable resources. Sugar-Based Surfactants compiles the most recent and relevant aspects of sugar-based surfactants, including self-association, phase behavior, and interfacial properties. Focusing on both colloidal and interfacial science, the book deals with the adsorption of surfactants in both the air-liquid and solid-liquid interfaces. It also covers new advances in surfactant science, such as the development of a family of potent surface active agents that are non-toxic, and thus usable in ubiquitous consumer products

دانلود کتاب «مبانی و کاربردهای سورفکتانت های مبتنی بر قند»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.