دانلود کتاب Structural Aspects Of Protein Synthesis (به فارسی: جنبه های ساختاری سنتز پروتئین) نوشته شده توسط «Anders Liljas»
اطلاعات کتاب جنبه های ساختاری سنتز پروتئین
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: World Scientific
نویسنده: Anders Liljas
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 339
حجم کتاب: 14 مگابایت
کد کتاب: 9812388672 , 981238863X , 9789812388674
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب جنبه های ساختاری سنتز پروتئین
این کتاب جامع و بسیار مصور، خلاصهای اساسی و بهروز از ترجمه ریبوزومهای باکتریایی را با تأکید بر بینشهای ساختاری ارائه میدهد. این تلاشی است برای ارائه ریبوزوم و فعالیت های عملکردی آن به شیوه ای منسجم. دو نوع تصویر برای توصیف زمینه ترجمه استفاده می شود: تصاویر سیاه و سفید ساده شده برای به تصویر کشیدن جنبه های ترجمه و صفحات رنگی برای ارائه نمایش های ساختاری صحیح.
این کتاب اساساً تمام جنبه های سیستم ترجمه را با تمرکز بر رابطه بین ساختار و عملکرد ارائه می دهد. برای دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد که علاقه مند به سنتز پروتئین هستند، حجم یادداشت های سخنرانی بسیار ارزشمند خواهند بود. این کتاب همچنین منبع اطلاعاتی ضروری برای محققانی است که میخواهند مروری بر ترجمه داشته باشند.
The book presents essentially all aspects of the translation system, focusing on the relation between structure and function. Upper level undergraduates and graduate students with an interest in protein synthesis will find this lecture notes volume invaluable. The book is also an essential source of information for researchers who want to get an overview of translation.
دانلود کتاب «جنبه های ساختاری سنتز پروتئین»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.