دانلود کتاب Sports nutrition: fats and proteins (به فارسی: تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها) نوشته شده توسط «Judy A. Driskell»
اطلاعات کتاب تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC
نویسنده: Judy A. Driskell
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 402
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 9780849390791 , 0849390796
توضیحات کتاب تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها
به خوبی شناخته شده است که چربی ها، پروتئین ها و کربوهیدرات ها همگی مواد مغذی انرژی زا هستند که بر سلامت و عملکرد فیزیکی تأثیر می گذارند. با این حال، بسیاری از ورزشکاران تفریحی، دانشگاهی و حرفه ای هنوز چربی ها، چربی های اشباع شده و کلسترول بیشتری نسبت به آنچه توصیه می شود و همچنین مقادیر نامناسب پروتئین مصرف می کنند. آنچه مورد نیاز است، یک مرجع مهره و پیچ و مهره برای راهنمایی ورزشکاران، مربیان و مربیان است تا هنگام طراحی یک رژیم غذایی برای عملکرد بهینه، انتخاب های آگاهانه ای داشته باشند.
تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها مجموعه ای به روز از بررسی های انتقادی در مورد تأثیر چربی ها و پروتئین های غذایی و مکمل بر عملکرد بدنی است. هر فصل توسط یک دانشمند شناخته شده با تخصص قابل توجه در زمینه چربی یا پروتئین در رابطه با ورزش و ورزش نوشته شده است. مقدمه ای مفصل برای تغذیه ورزشی با تأکید بر تأثیر چربی ها و پروتئین ها ارائه می دهد. این کتاب با پوشش مقدار و انواع چربیهایی که بر عملکرد و سلامتی تأثیر میگذارند، یک فصل کلی در مورد چربیهای کل، چربیهای اشباع شده و کلسترول، و همچنین فصلهایی در مورد مکملهای خاص شامل امگا 3 و -6، تریگلیسرید با زنجیره متوسط، کونژوگه دارد. اسید لینولئیک، روغن جوانه گندم و اکتاکوزونول. این کتاب همچنین بر پروتئین ها و مقادیر، انواع و ترکیبات مکمل های انتخابی و نقش آنها در عملکرد تمرکز دارد. مقالاتی که به خوبی تحقیق شده اند پروتئین های آب پنیر، سویا و کازئین را تجزیه و تحلیل می کنند. اسیدهای آمینه مانند کراتین، گلوتامین و زنجیره شاخه را انتخاب کنید. و سایر مکمل های مفید این کتاب با بحث در مورد دریافت توصیه شده از مواد مغذی انرژی زا و مهمتر از آن، نسبت توصیه شده کربوهیدرات به چربی به پروتئین به پایان می رسد.
با اطلاعات ارزشمند موجود در تغذیه ورزشی: چربیها و پروتئینها، متخصصان تغذیه ورزشی، متخصصان تناسب اندام، محققان و افراد غیرمتخصص آگاه میتوانند رژیم غذایی مناسبی را برای کمک به خود و دیگران برای به حداکثر رساندن عملکرد و رسیدن به هدف ایجاد و تنظیم کنند. بالاترین پتانسیل آنها
Sports Nutrition: Fats and Proteins is an up-to-date compilation of critical reviews on the influence of dietary and supplemental fats and proteins on physical performance. Each chapter is written by a recognized scientist with notable expertise in the area of fat or protein as it relates to exercise and sports. It provides a detailed introduction to sports nutrition with an emphasis on the influence of fats and proteins. Covering the quantity and types of fats that effect performance and health, the book includes a general chapter on total fats, saturated fats, and cholesterol, as well as chapters on specific supplements including omegas-3 and -6, medium-chain triglycerides, conjugated linoleic acid, wheat germ oil, and octacosonol. The book also focuses on proteins and the amounts, types, and combinations of selected supplements and their role in performance. Well-researched articles analyze whey, soy, and casein proteins; select amino acids such as creatine, glutamine, and branched-chain; and other beneficial supplements. The book concludes with a discussion of recommended intakes of the energy-yielding nutrients and, more importantly, recommended proportions of carbohydrates to fats to proteins.
Armed with the valuable information found in Sports Nutrition: Fats and Proteins , sports nutritionists, fitness professionals, researchers, and the well-informed layman can create and tailor the appropriate diet to help them and others maximize performance and reach their highest potential.
دانلود کتاب «تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.