دانلود کتاب Soybeans as Functional Foods and Ingredients (به فارسی: سویا به عنوان مواد غذایی کاربردی و مواد تشکیل دهنده) نوشته شده توسط «Keshun Liu»
اطلاعات کتاب سویا به عنوان مواد غذایی کاربردی و مواد تشکیل دهنده
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: AOCS Press
نویسنده: Keshun Liu
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 333
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 9781893997332 , 1893997332
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب سویا به عنوان مواد غذایی کاربردی و مواد تشکیل دهنده
با ارائه اطلاعات معتبر، سویا به عنوان مواد غذایی کاربردی و مواد تشکیل دهنده، شیمی سویا، مزایای سلامتی، تحقیق و توسعه محصول را پوشش می دهد. خوانندگان می توانند پاسخ سوالات کلیدی مانند: مواد مغذی و فیتوکمیکال های موجود در سویا را بیابند؟ چگونه می توان از دانه های سویا به عنوان غذا و به عنوان مواد غذایی استفاده کرد تا جمعیت عمومی بتوانند از مزایای سلامتی سویا بهره مند شوند؟ چگونه فن آوری پردازش و پرورش می تواند به گسترش غذا و استفاده از سویا کمک کند؟ توانایی ویراستار برای ادغام فرآوری مواد غذایی سویا و کاربرد ترکیبات سویا در بحث در مورد فواید سلامتی مختلف محصولات سویا، این کتاب را بخشی از رقابت می کند.
دانلود کتاب «سویا به عنوان مواد غذایی کاربردی و مواد تشکیل دهنده»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.