کتاب الکترونیکی

سوپ در طول اعصار: تاریخ آشپزی با دستور العمل های دوره

Soup Through the Ages: A Culinary History with Period Recipes

دانلود کتاب Soup Through the Ages: A Culinary History with Period Recipes (به فارسی: سوپ در طول اعصار: تاریخ آشپزی با دستور العمل های دوره) نوشته شده توسط «Victoria R. Rumble»


اطلاعات کتاب سوپ در طول اعصار: تاریخ آشپزی با دستور العمل های دوره

موضوع اصلی: آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: McFarland

نویسنده: Victoria R. Rumble

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 281

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 9780786439614

توضیحات کتاب سوپ در طول اعصار: تاریخ آشپزی با دستور العمل های دوره

همانطور که پخت و پز از قرار دادن غلات، دانه ها یا گوشت وحشی در یا نزدیک آتش گرفته تا پیروی از تصور مبهم از غذا به عنوان یک تجربه لذت بخش، پیشرفت کرد، سوپ – اولین غذای آماده شده در جهان – به غذای راحتی بی تکلف برای تمام تمدن ها تبدیل شد. این کتاب تاریخچه آشپزی جامع و جهانی سوپ را از دوران باستان ارائه می دهد. ضمائم جزئیات سبزیجات و گیاهان مورد استفاده در سنت های سوپ قرن ها را نشان می دهد و ده ها دستور غذا از دوران قرون وسطی تا جنگ جهانی دوم را ارائه می دهد.


As cooking advanced from simply placing wild grains, seeds, or meat in or near a fire to following some vague notion of food as a pleasing experience, soup–the world’s first prepared dish–became the unpretentious comfort food for all of civilization. This book provides a comprehensive and worldwide culinary history of soup from ancient times. Appendices detail vegetables and herbs used in centuries-old soup traditions and offer dozens of recipes from the medieval era through World War II.

دانلود کتاب «سوپ در طول اعصار: تاریخ آشپزی با دستور العمل های دوره»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.