دانلود کتاب Solving Problems in Food Engineering (به فارسی: حل مسائل در مهندسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Stavros Yanniotis»
اطلاعات کتاب حل مسائل در مهندسی مواد غذایی
موضوع اصلی: فن آوری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer
نویسنده: Stavros Yanniotis
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 297
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 0387735135 , 9780387735139
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب حل مسائل در مهندسی مواد غذایی
حل المسائل در مهندسی مواد غذایی یک کتاب کار گام به گام است که به منظور افزایش درک دانشجویان از مفاهیم پیچیده و کمک به آنها در تمرین حل مسائل مهندسی مواد غذایی است. این کتاب مشکلات مربوط به جریان سیال، انتقال حرارت، انتقال جرم و رایجترین عملیات واحدی را که در پردازش مواد غذایی کاربرد دارند، مانند پردازش حرارتی، خنکسازی و انجماد، تبخیر، روانسنجی و خشک کردن پوشش میدهد. شامل سؤالات نظری به صورت درست یا غلط، مسائل حل شده، مسائل نیمه حل شده و مسائل حل شده با رایانه است. مسائل نیمه حل شده دانش آموزان را از طریق راه حل راهنمایی می کند. برخی از مشکلات از سطح ابتدایی با افزایش سختی پیشرفت می کنند به طوری که کتاب برای دانشجویان علوم غذایی و همچنین دانشجویان مهندسی غذا مفید است. یک سی دی رام به همراه کتاب ارائه شده است که حاوی راهحلهای صفحهگسترده مشکلاتی است که نیاز به استفاده از رایانه دارند، مانند مشکلات انتقال گرما و جرم گذرا، شبیهسازی اواپراتورهای ۲ و ۴ اثر، انجماد یک جامد ۲ بعدی، خشک کردن و دیگران Aus den Rezensionen: “… Das Buch ist mit Sicherheit eine Bereicherung für alle, die mit dem Vermitteln von Verständnis für lebensmitteltechnische Berechnungen in ihrer ganzen Bandbreite befasst sind. mit etwas gewöhnungsbedürftiger Farbgestaltung …» (پروفسور دکتر هارالد روم، در: Lebensmitteltechnik، 2008، جلد 40، شماره 6، S. 65)
دانلود کتاب «حل مسائل در مهندسی مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.