کتاب الکترونیکی

حل مسائل در مهندسی مواد غذایی

Solving Problems in Food Engineering

دانلود کتاب Solving Problems in Food Engineering (به فارسی: حل مسائل در مهندسی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Stavros Yanniotis»


اطلاعات کتاب حل مسائل در مهندسی مواد غذایی

موضوع اصلی: فن آوری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Stavros Yanniotis

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 297

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 0387735135 , 9780387735139

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب حل مسائل در مهندسی مواد غذایی

حل المسائل در مهندسی مواد غذایی یک کتاب کار گام به گام است که به منظور افزایش درک دانشجویان از مفاهیم پیچیده و کمک به آنها در تمرین حل مسائل مهندسی مواد غذایی است. این کتاب مشکلات مربوط به جریان سیال، انتقال حرارت، انتقال جرم و رایج‌ترین عملیات واحدی را که در پردازش مواد غذایی کاربرد دارند، مانند پردازش حرارتی، خنک‌سازی و انجماد، تبخیر، روان‌سنجی و خشک کردن پوشش می‌دهد. شامل سؤالات نظری به صورت درست یا غلط، مسائل حل شده، مسائل نیمه حل شده و مسائل حل شده با رایانه است. مسائل نیمه حل شده دانش آموزان را از طریق راه حل راهنمایی می کند. برخی از مشکلات از سطح ابتدایی با افزایش سختی پیشرفت می کنند به طوری که کتاب برای دانشجویان علوم غذایی و همچنین دانشجویان مهندسی غذا مفید است. یک سی دی رام به همراه کتاب ارائه شده است که حاوی راه‌حل‌های صفحه‌گسترده مشکلاتی است که نیاز به استفاده از رایانه دارند، مانند مشکلات انتقال گرما و جرم گذرا، شبیه‌سازی اواپراتورهای ۲ و ۴ اثر، انجماد یک جامد ۲ بعدی، خشک کردن و دیگران Aus den Rezensionen: “… Das Buch ist mit Sicherheit eine Bereicherung für alle, die mit dem Vermitteln von Verständnis für lebensmitteltechnische Berechnungen in ihrer ganzen Bandbreite befasst sind. mit etwas gewöhnungsbedürftiger Farbgestaltung …» (پروفسور دکتر هارالد روم، در: Lebensmitteltechnik، 2008، جلد 40، شماره 6، S. 65)


Solving Problems in Food Engineering is a step by step workbook intended to enhance students’ understanding of complicated concepts and to help them practice solving food engineering problems. The book covers problems in fluid flow, heat transfer, mass transfer, and the most common unit operations that have applications in food processing, such as thermal processing, cooling and freezing, evaporation, psychrometrics and drying. Included are theoretical questions in the form of true or false, solved problems, semi-solved problems, and problems solved using a computer. The semi-solved problems guide students through the solution. Some of the problems progress from elementary level increasing difficulty so that the book is useful to food science as well as food engineering students. A CD-Rom is supplied with the book, which contains spreadsheet solutions of problems that require the use of a computer, such as transient heat and mass transfer problems, simulation of 2 and 4-effect evaporators, freezing of a 2-D solid, drying and others.   Aus den Rezensionen: “… Das Buch ist mit Sicherheit eine Bereicherung für alle, die mit dem Vermitteln von Verständnis für lebensmitteltechnische Berechnungen in ihrer ganzen Bandbreite befasst sind. Auf der dem Buch beiliegenden CD sind einige komplexere Beispiele in Microsoft Excel zu finden – wenn auch mit etwas gewöhnungsbedürftiger Farbgestaltung …” (Prof. Dr. Harald Rohm, in: Lebensmitteltechnik, 2008, Vol. 40, Issue 6, S. 65)

دانلود کتاب «حل مسائل در مهندسی مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.