دانلود کتاب Separation Processes in the Food and Biotechnology Industries: Principles and Applications (به فارسی: فرآیندهای جداسازی در صنایع غذایی و بیوتکنولوژی: اصول و کاربردها) نوشته شده توسط «Grandison A.S. – Lewis M.J. (eds.)»
اطلاعات کتاب فرآیندهای جداسازی در صنایع غذایی و بیوتکنولوژی: اصول و کاربردها
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده: Grandison A.S. – Lewis M.J. (eds.)
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1996
تعداد صفحه: 296
حجم کتاب: 20 مگابایت
دانلود کتاب «فرآیندهای جداسازی در صنایع غذایی و بیوتکنولوژی: اصول و کاربردها»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.