کتاب الکترونیکی

فرآیندهای جداسازی در صنایع غذایی و بیوتکنولوژی: اصول و کاربردها

Separation Processes in the Food and Biotechnology Industries: Principles and Applications

دانلود کتاب Separation Processes in the Food and Biotechnology Industries: Principles and Applications (به فارسی: فرآیندهای جداسازی در صنایع غذایی و بیوتکنولوژی: اصول و کاربردها) نوشته شده توسط «Grandison A.S. – Lewis M.J. (eds.)»


اطلاعات کتاب فرآیندهای جداسازی در صنایع غذایی و بیوتکنولوژی: اصول و کاربردها

موضوع اصلی: بیوتکنولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

نویسنده: Grandison A.S. – Lewis M.J. (eds.)

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1996

تعداد صفحه: 296

حجم کتاب: 20 مگابایت

دانلود کتاب «فرآیندهای جداسازی در صنایع غذایی و بیوتکنولوژی: اصول و کاربردها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.