دانلود کتاب Separation Processes (به فارسی: فرآیندهای جداسازی) نوشته شده توسط «S. Grandison – M. J. Lewis»
اطلاعات کتاب فرآیندهای جداسازی
موضوع اصلی: زیست شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Technomic Publishing Company
نویسنده: S. Grandison – M. J. Lewis
زبان: English
فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1996
تعداد صفحه: 296
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9781855732872 , 1-85573-287-4
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب فرآیندهای جداسازی
از مقدمه ویراستاران این کتاب بر روش ها و تکنیک های جدیدتر برای جداسازی اجزای غذایی و محصولات صنعت بیوتکنولوژی متمرکز است. هر فصل به نوع یا حوزه خاصی از کاربرد می پردازد و شامل اطلاعاتی در مورد اصول اولیه، تجهیزات صنعتی موجود، کاربردهای تجاری و مروری بر تحقیق و توسعه فعلی است. بیشتر تاکید بر استخراج ماکرومولکول ها، افزایش ارزش افزوده غذاها و بازیابی اجزای ارزشمند از محصولات جانبی و محیط های تخمیر است. بسیاری از روش های مورد بحث در حال حاضر در عمل تجاری هستند، در حالی که دیگران به شدت در حال تحقیق هستند. فناوری جداسازی و فیلتراسیون در فرآوری مواد غذایی و بیوتکنولوژی اهمیت زیادی دارد. این کتاب جدید بررسی بسیار دقیقی از مهمترین و پیشرفتهترین فرآیندهای جداسازی در حال استفاده ارائه میدهد. هر فصل توسط یک متخصص یا متخصصان در نوع جداسازی مورد بحث تهیه شده است. هر روش جداسازی مربوط به کاربردهای تجاری عملی است.
دانلود کتاب «فرآیندهای جداسازی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.