کتاب الکترونیکی

پردازش حسی در محیط های آبی

Sensory Processing in Aquatic Environments

دانلود کتاب Sensory Processing in Aquatic Environments (به فارسی: پردازش حسی در محیط های آبی) نوشته شده توسط «Shaun P. Collin – N.Justin Marshall – J. Atema – R.R. Fay – A.N. Popper – W.N. Tavolga – T. Bullock»


اطلاعات کتاب پردازش حسی در محیط های آبی

موضوع اصلی: زیست شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Shaun P. Collin – N.Justin Marshall – J. Atema – R.R. Fay – A.N. Popper – W.N. Tavolga – T. Bullock

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 477

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 0387955275 , 9780387955278 , 9780585472423

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب پردازش حسی در محیط های آبی

تحقیقات در مورد پردازش حسی یا نحوه دیدن، شنیدن، بو کردن، چشیدن، حس کردن و حس الکتریکی و مغناطیسی حیوانات در طول پانزده سال گذشته پیشرفت زیادی کرده است. این کتاب مهم ترین موضوعاتی را که از تحقیقات اخیر پدید آمده است مورد بحث قرار می دهد و خلاصه ای از جهت گیری های احتمالی آینده را ارائه می دهد.

این کتاب با دو بخش در مورد تشخیص سیگنال‌های حسی در بردهای بلند و کوتاه توسط حیوانات آبزی شروع می‌شود که موضوعات ناوبری، ارتباطات، و یافتن غذا و سایر منابع محلی را پوشش می‌دهد. بخش بعدی، تکامل مشترک سیگنال و حس، به این می پردازد که چگونه حیوانات با استفاده از گیرنده هایی که برای استفاده کامل از ویژگی های صوتی سیگنال تکامل یافته اند، تصمیم می گیرند که آیا منبع طعمه، شکارچی یا جفت گیری است. ارگانیسم‌هایی که در محیط اعماق دریا زندگی می‌کنند نیز اخیراً مورد توجه زیادی قرار گرفته‌اند، بنابراین بخش بعدی به سازگاری‌های بصری با محیط‌های نور محدود می‌پردازد که در آن نور خورشید با بیولومینسانس جایگزین می‌شود و سیستم بینایی برای بهینه‌سازی جذب نور و حساسیت دستخوش تغییراتی شده است. آخرین بخش در هماهنگی مرکزی سیستم‌های حسی نحوه پردازش و فیلتر کردن سیگنال‌ها برای استفاده توسط حیوان را پوشش می‌دهد.

خواندن این کتاب برای همه محققان و دانشجویان فارغ التحصیل علاقه مند به سیستم های حسی ضروری خواهد بود.


Research on sensory processing or the way animals see, hear, smell, taste, feel and electrically and magnetically sense their environment has advanced a great deal over the last fifteen years. This book discusses the most important themes that have emerged from recent research and provides a summary of likely future directions.

The book starts with two sections on the detection of sensory signals over long and short ranges by aquatic animals, covering the topics of navigation, communication, and finding food and other localized sources. The next section, the co-evolution of signal and sense, deals with how animals decide whether the source is prey, predator or mate by utilizing receptors that have evolved to take full advantage of the acoustical properties of the signal. Organisms living in the deep-sea environment have also received a lot of recent attention, so the next section deals with visual adaptations to limited light environments where sunlight is replaced by bioluminescence and the visual system has undergone changes to optimize light capture and sensitivity. The last section on central co-ordination of sensory systems covers how signals are processed and filtered for use by the animal.

This book will be essential reading for all researchers and graduate students interested in sensory systems.

دانلود کتاب «پردازش حسی در محیط های آبی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.