دانلود کتاب Seafood Handbook: The Comprehensive Guide to Sourcing, Buying and Preparation (به فارسی: کتاب راهنمای غذاهای دریایی: راهنمای جامع منبع یابی، خرید و تهیه) نوشته شده توسط «The Editors of Seafood Business»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای غذاهای دریایی: راهنمای جامع منبع یابی، خرید و تهیه
موضوع اصلی: مرجع – راهنمای مصرف کننده
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده: The Editors of Seafood Business
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 288 / 291
حجم فایل: 53.27 مگابایت
کد کتاب: 0470404167 , 9780470404164
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب کتاب راهنمای غذاهای دریایی: راهنمای جامع منبع یابی، خرید و تهیه
به روز رسانی شده برای شامل تعدادی از گونه های جدید که قبلاً معرفی نشده اند، کتاب راهنمای غذاهای دریایی، نسخه دوم تنها راهنمای مرجع حرفه ای غذاهای دریایی باقی مانده است. این کتاب آسان برای استفاده و جامع، منابع، پخت و پز، تغذیه، فرم های محصول، نام ها و اطلاعات عرضه جهانی بیش از 100 نوع ماهی باله و صدف را با دو پوستر بزرگ برای مرجع سریع پوشش می دهد. حرفه ای ها در صنعت خدمات غذایی که نیاز به انتخاب منو یا خرید ماهی دارند و خریداران غذاهای دریایی از این راهنمای عمیق بهره مند خواهند شد.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای غذاهای دریایی: راهنمای جامع منبع یابی، خرید و تهیه»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.