دانلود کتاب Salmonella: A Practical Approach to the Organism and its Control in Foods (به فارسی: سالمونلا: رویکردی عملی به ارگانیسم و کنترل آن در غذاها) نوشته شده توسط «Chris Bell»
اطلاعات کتاب سالمونلا: رویکردی عملی به ارگانیسم و کنترل آن در غذاها
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Blackwell
نویسنده: Chris Bell
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 336
حجم کتاب: 17 مگابایت
کد کتاب: 0632055197
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب سالمونلا: رویکردی عملی به ارگانیسم و کنترل آن در غذاها
اطلاعات عملی و دقیقی در مورد ارگانیسم های خاص مورد توجه سلامت عمومی می دهد. این اطلاعات برای استفاده توسط کسانی که در صنایع غذایی مشغول به کار در تولید، خرده فروشی و تضمین کیفیت هستند و کسانی که در بخش های حرفه ای مرتبط هستند طراحی شده است. پوشش نرم.
دانلود کتاب «سالمونلا: رویکردی عملی به ارگانیسم و کنترل آن در غذاها»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.