کتاب الکترونیکی

سالمونلا: رویکردی عملی به ارگانیسم و ​​کنترل آن در غذاها

Salmonella: A Practical Approach to the Organism and its Control in Foods

دانلود کتاب Salmonella: A Practical Approach to the Organism and its Control in Foods (به فارسی: سالمونلا: رویکردی عملی به ارگانیسم و ​​کنترل آن در غذاها) نوشته شده توسط «Chris Bell»


اطلاعات کتاب سالمونلا: رویکردی عملی به ارگانیسم و ​​کنترل آن در غذاها

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: Chris Bell

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 336

حجم کتاب: 17 مگابایت

کد کتاب: 0632055197

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب سالمونلا: رویکردی عملی به ارگانیسم و ​​کنترل آن در غذاها

اطلاعات عملی و دقیقی در مورد ارگانیسم های خاص مورد توجه سلامت عمومی می دهد. این اطلاعات برای استفاده توسط کسانی که در صنایع غذایی مشغول به کار در تولید، خرده فروشی و تضمین کیفیت هستند و کسانی که در بخش های حرفه ای مرتبط هستند طراحی شده است. پوشش نرم.


Gives practical and accurate information about specific organisms of concern to public health. The information is designed for use by those in the food industry working in manufacturing, retailing and quality assurance, and those in associated professional sectors. Softcover.

دانلود کتاب «سالمونلا: رویکردی عملی به ارگانیسم و ​​کنترل آن در غذاها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.