کتاب الکترونیکی

رئولوژی سیالات و غذاهای نیمه جامد

Rheology of Fluids and Semisolid Foods

دانلود کتاب Rheology of Fluids and Semisolid Foods (به فارسی: رئولوژی سیالات و غذاهای نیمه جامد) نوشته شده توسط «M. A. “Andy” Rao – Gustavo V. Barbosa-Cánovas»


اطلاعات کتاب رئولوژی سیالات و غذاهای نیمه جامد

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: M. A. “Andy” Rao – Gustavo V. Barbosa-Cánovas

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1999

تعداد صفحه: 447

حجم کتاب: 18 مگابایت

کد کتاب: 0834212641 , 9780834212640

نوبت چاپ: 1st

توضیحات کتاب رئولوژی سیالات و غذاهای نیمه جامد

قصد دارد مقدمه ای بر علم رئولوژی غذاهای مایع و کاربرد آن در مسائل عملی باشد. برای دانشجویان و دانشمندان علاقه مند به اصول رفتار رئولوژیکی غذاها. DLC: Food – Testing.


Intended to be an introduction to the science of the rheology of fluid foods and its application to practical problems. For students and scientists interested in the principles of rheological behavior of foods. DLC: Food – Testing.

دانلود کتاب «رئولوژی سیالات و غذاهای نیمه جامد»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.