کتاب الکترونیکی

حفظ و انتخاب در کروماتوگرافی مایع: پیش بینی، استانداردسازی و مقایسه فاز

Retention and Selectivity in Liquid Chromatography: Prediction, Standardisation and Phase Comparisons

دانلود کتاب Retention and Selectivity in Liquid Chromatography: Prediction, Standardisation and Phase Comparisons (به فارسی: حفظ و انتخاب در کروماتوگرافی مایع: پیش بینی، استانداردسازی و مقایسه فاز) نوشته شده توسط «Roger M. Smith (Eds.)»


اطلاعات کتاب حفظ و انتخاب در کروماتوگرافی مایع: پیش بینی، استانداردسازی و مقایسه فاز

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Elsevier Science

نویسنده: Roger M. Smith (Eds.)

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1995

تعداد صفحه: iii-xv, 1-457

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 0444815392 , 9780444815392

نوبت چاپ: 1st

توضیحات کتاب حفظ و انتخاب در کروماتوگرافی مایع: پیش بینی، استانداردسازی و مقایسه فاز

این کتاب تعدادی از مطالعات را گرد هم آورده است که روش هایی را بررسی می کند که در آن حفظ و انتخاب جداسازی در کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا به ساختار شیمیایی آنالیت ها و خواص فازهای ثابت و متحرک بستگی دارد. اگرچه نویسندگان قبلی بهینه‌سازی جداسازی‌ها را با تغییر فاز متحرک توصیف کرده‌اند، قبلاً تأکید کمی بر تأثیر ساختار و خواص آنالیت گزارش شده است.

فصل‌های اولیه روش‌هایی را بر اساس افزایش‌های گروه شاخص حفظ و ثبت گزارش شرح می‌دهند. افزایش P برای پیش‌بینی حفظ آنالیت‌ها و روش‌هایی که این عوامل تحت تأثیر فازهای متحرک و برهمکنش‌های درون مولکولی قرار می‌گیرند. مقادیر طیف گسترده‌ای از افزایش‌های گروهی در شوینده‌های مختلف جدول‌بندی شده‌اند.

مقیاس‌های مختلف شاخص‌های احتباس در کروماتوگرافی مایع برای مقایسه جداسازی‌ها، شناسایی آنالیت‌ها و مقایسه فازهای ساکن توصیف شده‌اند. کاربرد این روش ها در زمینه های دارویی، سم شناسی، پزشکی قانونی، متابولیسم، محیط زیست، مواد غذایی و سایر زمینه ها بررسی می شود. اثرات فازهای مختلف متحرک بر انتخابی بودن شاخص‌های احتباس گزارش شده است. مجموعه‌ای از منابع مقادیر شاخص حفظ گزارش‌شده ارائه شده است.

روش‌هایی برای مقایسه فازهای ساکن بر اساس برهمکنش‌های آنالیت‌های مختلف، شامل شاخص‌های چربی دوست و قطبی، مقایسه‌های گزینشی شکل، کاربرد آن‌ها در فازهای ثابت جدید، و روش‌های شیمی‌سنجی برای مقایسه ستون‌ها


This book brings together a number of studies which examine the ways in which the retention and selectivity of separations in high-performance liquid chromatography are dependent on the chemical structure of the analytes and the properties of the stationary and mobile phases. Although previous authors have described the optimisation of separations by alteration of the mobile phase, little emphasis has previously been reported of the influence of the structure and properties of the analyte.

The initial chapters describe methods based on retention index group increments and log P increments for the prediction of the retention of analytes and the ways in which these factors are influenced by mobile phases and intramolecular interactions. The values of a wide range of group increments in different eluents are tabulated.

Different scales of retention indices in liquid chromatography are described for the comparison of separations, the identification of analytes and the comparison of stationary phases. Applications of these methods in the pharmaceutical, toxicology, forensic, metabolism, environmental, food and other fields are reviewed. The effects of different mobile phases on the selectivity of the retention indices are reported. A compilation of sources of reported retention index values are given.

Methods for the comparison of stationary phases based on the interactions of different analytes are covered, including lipophilic and polar indices, shape selectivity comparisons, their application to novel stationary phases, and chemometric methods for column comparisons.

دانلود کتاب «حفظ و انتخاب در کروماتوگرافی مایع: پیش بینی، استانداردسازی و مقایسه فاز»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.