کتاب الکترونیکی

خرید: انتخاب و تهیه برای صنعت هتلداری

Purchasing: Selection and Procurement for the Hospitality Industry

دانلود کتاب Purchasing: Selection and Procurement for the Hospitality Industry (به فارسی: خرید: انتخاب و تهیه برای صنعت هتلداری) نوشته شده توسط «Andrew H. Feinstein – John M. Stefanelli»


اطلاعات کتاب خرید: انتخاب و تهیه برای صنعت هتلداری

موضوع اصلی: کسب و کار

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley

نویسنده: Andrew H. Feinstein – John M. Stefanelli

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 802

حجم کتاب: 14 مگابایت

کد کتاب: 9780471730088 , 0471730084

نوبت چاپ: 7

توضیحات کتاب خرید: انتخاب و تهیه برای صنعت هتلداری

اطلاعات ضروری از دیدگاه یک مدیر برای صنعت امروز تجدید نظر شده در هر کسب و کار مهمان نوازی، عملکرد خرید زیربنای هر جنبه ای از عملیات است. حتی اگر آنها نماینده خرید نباشند، مدیران هتلداری برای اجرای یک عملیات موفق باید اصول خرید را کاملا درک کنند. خرید: انتخاب و تدارکات برای صنعت مهمان‌نوازی، ویرایش هفتم نسخه اصلاح‌شده و به‌روز شده منبع بنیادی این حوزه مهم را ارائه می‌دهد.

ویرایش هفتم این کتاب کلاسیک دارای ویژگی‌های زیر است:

  • پوشش عمیق در سراسر آخرین کاربردهای فناوری خرید
  • جدیدترین استانداردها و روندها در همه زمینه‌های خرید: غذا، مبلمان، وسایل، و تجهیزات
  • بحث و مصاحبه با مدیران صنعت در مورد اینکه چگونه خرید بر کسب و کار آنها تاثیر می گذارد
  • یک طراحی داخلی تمام رنگی جدید پر از عکس های رنگی پر جنب و جوش
  • سوالات، مشکلات، تمرین های تجربی، واژه نامه، پیوندهای وب سایت و موارد دیگر ویژگی های عملی

نسخه هفتم نه تنها آخرین تکنیک ها و شیوه های خرید را پوشش می دهد، بلکه پوشش جامعی از اصول جاودانه این موضوع ضروری را نیز ارائه می دهد. از اولین مراحل انتخاب تا دریافت، ذخیره و مدیریت کالاها و خدمات، خرید، ویرایش هفتم برای هر کسی که حرفه ای در مدیریت مهمان نوازی را شروع کرده یا توسعه می دهد، خواندنی ضروری است.


Essential information from a manager’s perspective-revised for today’s industry Within any hospitality business, the purchasing function underlies every aspect of the operation. Even if they are not purchasing agents, hospitality managers must have a firm grasp of purchasing principles in order to run a successful operation. Purchasing: Selection and Procurement for the Hospitality Industry, Seventh Edition offers a revised and updated edition of the foundational resource for this crucial area.

The Seventh Edition of this classic book features:

  • In-depth coverage throughout of the latest purchasing technology applications
  • The most current standards and trends in all areas of purchasing: food, furniture, fixtures, and equipment
  • Discussions and interviews with industry executives on how purchasing affects their business
  • A new full-color interior design filled with vibrant color photographs
  • Questions, problems, experiential exercises, glossary, Web site links, and other practical features

The Seventh Edition covers not only the latest purchasing techniques and practices, but also provides comprehensive coverage of the timeless principles of this essential topic. From the first steps of selection, to receiving, storing, and managing goods and services, Purchasing, Seventh Edition is essential reading for anyone starting or developing a career in hospitality management.

دانلود کتاب «خرید: انتخاب و تهیه برای صنعت هتلداری»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.