دانلود کتاب Proteins: Analysis and Design (به فارسی: پروتئین ها: تجزیه و تحلیل و طراحی) نوشته شده توسط «Ruth Hogue Angeletti»
اطلاعات کتاب پروتئین ها: تجزیه و تحلیل و طراحی
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Ruth Hogue Angeletti
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1998
تعداد صفحه: 375
حجم کتاب: 30 مگابایت
کد کتاب: 9780120587858 , 0120587858
نوبت چاپ: 1st
توضیحات کتاب پروتئین ها: تجزیه و تحلیل و طراحی
پروتئین ها: تجزیه و تحلیل و طراحی صرفاً بر روی رویکردهای تجربی فردی متمرکز است، نه بر روی کلاس های خاصی از پروتئین ها. این کتاب بینشی در مورد مسائل مهم در علم پروتئین و چگونگی کنار آمدن با آنها ارائه می دهد. اینها شامل تمام مسائلی است که رابطه دقیق ساختار پروتئین با عملکرد را بررسی می کند. ویژگی های کلیدی: * ارائه مشکلات و راه حل های فنی * شامل تغییرات پس از ترجمه * استفاده از پپتیدهای مصنوعی به عنوان مدل های بیولوژیکی * جزئیات جهش زایی و مهندسی پروتئین * طراحی ساختار و عملکرد پروتئین را پوشش می دهد.
دانلود کتاب «پروتئین ها: تجزیه و تحلیل و طراحی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.