کتاب الکترونیکی

پایداری پروتئین و تاخوردگی: تئوری و عمل

Protein Stability and Folding: Theory and Practice

دانلود کتاب Protein Stability and Folding: Theory and Practice (به فارسی: پایداری پروتئین و تاخوردگی: تئوری و عمل) نوشته شده توسط «Bret A. Shirley»


اطلاعات کتاب پایداری پروتئین و تاخوردگی: تئوری و عمل

موضوع اصلی: مولکولی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Humana Press

نویسنده: Bret A. Shirley

زبان: English

فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1995

تعداد صفحه: 368

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 9780896033016 , 0896033015

دانلود کتاب «پایداری پروتئین و تاخوردگی: تئوری و عمل»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.