دانلود کتاب Protein-Solvent Interactions (به فارسی: فعل و انفعالات پروتئین و حلال) نوشته شده توسط «Roger Gregory»
اطلاعات کتاب فعل و انفعالات پروتئین و حلال
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: M. Dekker
نویسنده: Roger Gregory
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1995
تعداد صفحه: 591
حجم کتاب: 156 مگابایت
کد کتاب: 9780824792398 , 0-8247-92394
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب فعل و انفعالات پروتئین و حلال
این کار پیشرفتها در تعاملات پروتئینها با محیط حلال آنها را پوشش میدهد و اطلاعات فیزیکی اساسی مفید برای کاربرد پروتئینها در بیوتکنولوژی و فرآیندهای صنعتی را ارائه میدهد. ساختار، جنبههای دینامیکی و ترمودینامیکی هیدراتاسیون پروتئین، و همچنین پروتئینهای موجود در حلالهای آبی و آلی را به تفصیل مورد بحث قرار میدهد، زیرا آنها به عملکرد پروتئین، پایداری و تاخوردگی مربوط میشوند.
دانلود کتاب «فعل و انفعالات پروتئین و حلال»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.