دانلود کتاب Protein Purification (THE BASICS (Garland Science)) (به فارسی: تصفیه پروتئین (اصول (اصول (علم گارلند))) نوشته شده توسط «Philip L.R. Bonner»
اطلاعات کتاب تصفیه پروتئین (اصول (اصول (علم گارلند))
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Taylor & Francis
نویسنده: Philip L.R. Bonner
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 201
حجم کتاب: 2 مگابایت
کد کتاب: 0415385113 , 9780415385114 , 2006035452
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب تصفیه پروتئین (اصول (اصول (علم گارلند))
این کتاب یک مکان عالی برای شروع برای هر کسی است که می خواهد دید کلی خوبی از تصفیه پروتئین داشته باشد. این کتاب با یک مرور کلی از روند شروع می شود و سپس به تمام جزئیات مفید در مورد شرایط و تکنیک های مورد استفاده می پردازد و یکی از بهترین و مهمتر از همه یکی از باریک ترین کتاب های موجود در بازار است. پروتکل هایی برای پیروی آسان وجود دارد که می توان آن ها را برای پروتئین های خاص تطبیق داد. این مکان خوبی برای شروع است و برای اطلاعات دقیق تر (در صورت نیاز) همیشه می توان به کتابچه راهنمای بندر سرد چشمه مراجعه کرد. برای دانشجویان فارغ التحصیل بیوشیمی و تکنسین های تازه کار در زمینه تصفیه پروتئین توصیه می شود.
دانلود کتاب «تصفیه پروتئین (اصول (اصول (علم گارلند))»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.