کتاب الکترونیکی

راهنمای تاشو پروتئین

Protein Folding Handbook

دانلود کتاب Protein Folding Handbook (به فارسی: راهنمای تاشو پروتئین) نوشته شده توسط «Johannes Buchner – Thomas Kiefhaber»


اطلاعات کتاب راهنمای تاشو پروتئین

موضوع اصلی: زیست شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-VCH

نویسنده: Johannes Buchner – Thomas Kiefhaber

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 2590

حجم کتاب: 34 مگابایت

کد کتاب: 9783527307845 , 3527307842 , 3527306382 , 3527308377 , 3527311300 , 352730813X , 3527307990

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب راهنمای تاشو پروتئین

این کتاب راهنمای منحصر به فرد شامل تخصص بیش از 60 گروه تحقیقاتی است که طیف وسیعی از موضوعات در تاکردن پروتئین – از بیوفیزیک تا پزشکی مولکولی را پوشش می دهد. بخش اول اصول و عوامل حاکم بر پایداری پروتئین و چگونگی استفاده از این دانش برای پیش‌بینی مسیرهای تاشو را توضیح می‌دهد. همچنین تکنیک‌های مهم مورد استفاده برای مطالعه فرآیند تاخوردگی پروتئین، از جمله تکنیک‌های طیف‌سنجی، شیمیایی و بیولوژیکی را بررسی می‌کند. بخش دوم به تاخوردن، باز شدن و تاکردن اشتباه پروتئین در بافت سلولی، معرفی چپرون ها و سایر آنزیم های دخیل در تاخوردگی پروتئین، و همچنین مطالعه پاتوفیزیولوژی پروتئین های غلط تا شده در آمیلوئید و سایر حالت های بیماری اختصاص دارد. کل با بحث در مورد امکان تداخل در فرآیند تاخوردگی پروتئین توسط مهندسی ژنتیک گرد می شود. جامعیت و کیفیت فوق‌العاده محتویات با دقت انتخاب شده، این مرجع را برای هر دانشمندی که به تا کردن پروتئین علاقه دارد، تبدیل می‌کند.


This unique handbook contains the expertise from more than 60 research groups, covering the entire range of topics in protein folding – from biophysics to molecular medicine. The first part explains the principles and factors governing protein stability, and how this knowledge may be used to predict folding pathways. It also surveys important techniques used to study the protein folding process, including spectroscopic, chemical and biological techniques. The second part is devoted to protein folding, unfolding, and misfolding in the cellular context, introducing chaperones and other enzymes involved in protein folding, as well as a study of the pathophysiology of misfolded proteins in amyloid and other disease states. The whole is rounded off by a discussion of the possibility of interfering with the protein folding process by genetic engineering. The comprehensiveness and outstanding quality of the carefully selected contents make this the ultimate reference for every scientist with an interest in protein folding.

دانلود کتاب «راهنمای تاشو پروتئین»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.