دانلود کتاب Protein Folding Handbook (به فارسی: راهنمای تاشو پروتئین) نوشته شده توسط «Johannes Buchner – Thomas Kiefhaber»
اطلاعات کتاب راهنمای تاشو پروتئین
موضوع اصلی: زیست شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-VCH
نویسنده: Johannes Buchner – Thomas Kiefhaber
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 2590
حجم کتاب: 34 مگابایت
کد کتاب: 9783527307845 , 3527307842 , 3527306382 , 3527308377 , 3527311300 , 352730813X , 3527307990
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب راهنمای تاشو پروتئین
این کتاب راهنمای منحصر به فرد شامل تخصص بیش از 60 گروه تحقیقاتی است که طیف وسیعی از موضوعات در تاکردن پروتئین – از بیوفیزیک تا پزشکی مولکولی را پوشش می دهد. بخش اول اصول و عوامل حاکم بر پایداری پروتئین و چگونگی استفاده از این دانش برای پیشبینی مسیرهای تاشو را توضیح میدهد. همچنین تکنیکهای مهم مورد استفاده برای مطالعه فرآیند تاخوردگی پروتئین، از جمله تکنیکهای طیفسنجی، شیمیایی و بیولوژیکی را بررسی میکند. بخش دوم به تاخوردن، باز شدن و تاکردن اشتباه پروتئین در بافت سلولی، معرفی چپرون ها و سایر آنزیم های دخیل در تاخوردگی پروتئین، و همچنین مطالعه پاتوفیزیولوژی پروتئین های غلط تا شده در آمیلوئید و سایر حالت های بیماری اختصاص دارد. کل با بحث در مورد امکان تداخل در فرآیند تاخوردگی پروتئین توسط مهندسی ژنتیک گرد می شود. جامعیت و کیفیت فوقالعاده محتویات با دقت انتخاب شده، این مرجع را برای هر دانشمندی که به تا کردن پروتئین علاقه دارد، تبدیل میکند.
دانلود کتاب «راهنمای تاشو پروتئین»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.