دانلود کتاب Protein Analysis and Purification: Benchtop Techniques (به فارسی: تجزیه و تحلیل و خالص سازی پروتئین: تکنیک های تخته ای) نوشته شده توسط «Ian M. Rosenberg»
اطلاعات کتاب تجزیه و تحلیل و خالص سازی پروتئین: تکنیک های تخته ای
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Birkhäuser Boston
نویسنده: Ian M. Rosenberg
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 538
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9780817643409 , 0817643400 , 0817643419
نوبت چاپ: 2nd
توضیحات کتاب تجزیه و تحلیل و خالص سازی پروتئین: تکنیک های تخته ای
مرجع بسیار مفید برای هر آزمایشگاه بیوشیمی. حجم کمتری نسبت به کتابچه راهنمای بندر بهار سرد و مطمئناً حاوی اطلاعات مفید زیادی است. این کتاب برای افراد حرفه ای و تازه کار مفید خواهد بود. پروتکل های مفصل شامل و به روز شده از نسخه قبلی. بخش اصلاحات ترجمه پست برای اهداف من مفیدترین بود. این کتاب میتواند شما را از سلولها به پروتئین خالص در اکثر شرایط با حداقل تکرار ببرد. من این کتاب را به ویژه برای دانشجویان فارغ التحصیل در رشته بیوشیمی که با تصفیه پروتئین سر و کار دارند و همچنین تکنسین ها توصیه می کنم.
دانلود کتاب «تجزیه و تحلیل و خالص سازی پروتئین: تکنیک های تخته ای»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.