کتاب الکترونیکی

خواص مذاب های تشکیل دهنده شیشه

Properties of Glass-Forming Melts

دانلود کتاب Properties of Glass-Forming Melts (به فارسی: خواص مذاب های تشکیل دهنده شیشه) نوشته شده توسط «David Pye – Innocent Joseph – Angelo Montenero»


اطلاعات کتاب خواص مذاب های تشکیل دهنده شیشه

موضوع اصلی: 1

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: David Pye – Innocent Joseph – Angelo Montenero

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 512

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 1-57444-662-2 , 9781574446623

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب خواص مذاب های تشکیل دهنده شیشه

این کتابچه با هدف دانشمندان، مهندسان و محققان، مروری دقیق از خواص و فرآیندهای شیمیایی، فیزیکی و ترمودینامیکی دخیل در ذوب شیشه ارائه می‌کند. اینها شامل (به عنوان مثال) رفتار ردوکس، ویسکوزیته، انتقال حرارت، هدایت الکتریکی و کشش سطحی است. هر فصل پوشش مفاهیم اساسی را با جداول داده‌های اخیر که برای مدل‌سازی ذوب، ریزکاری، تهویه و شکل‌دهی شیشه مفید است، ترکیب می‌کند. فصل آخر به رشته رو به رشد انجماد زباله های هسته ای می پردازد. ادیتور پای وابسته به کالج سرامیک ایالت نیویورک در آلفرد یو.


Aimed at scientists, engineers, and researchers, this handbook provides a detailed overview of the chemical, physical, and thermodynamic properties and processes involved in glass melts. These include (for example) redox behavior, viscosity, heat transfer, electrical conductivity, and surface tension. Each chapter combines coverage of fundamental concepts with tables of recent data useful for the modeling of glass melting, fining, conditioning, and forming. The final chapter looks at the growing discipline of nuclear waste vitrification. Editor Pye is affiliated with the New York State College of Ceramics at Alfred U.

دانلود کتاب «خواص مذاب های تشکیل دهنده شیشه»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.