کتاب الکترونیکی

آشپزی حرفه ای گیاهی

Professional Vegetarian Cooking

دانلود کتاب Professional Vegetarian Cooking (به فارسی: آشپزی حرفه ای گیاهی) نوشته شده توسط «Ken Bergeron»


اطلاعات کتاب آشپزی حرفه ای گیاهی

موضوع اصلی: آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley

نویسنده: Ken Bergeron

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1999

تعداد صفحه: 567

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 9780471292357 , 0471292354

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب آشپزی حرفه ای گیاهی

کتاب مقدس معاصر آشپزی گیاهی پر از ایده‌های تازه و شگفت‌انگیز برای غذاهای خوب امروزی غذاهای گیاهی اکنون بیش از هر زمان دیگری محبوب شده است. افزایش نگرانی‌های بهداشتی و اخلاقی – و اشتها برای ماجراجویی – باعث افزایش تقاضا برای غذاهای گیاهی جذاب، اشتها آور و خلاقانه شده است که با هر نوع گوشتی که در منو وجود دارد، خود را حفظ می کند. این کتاب نشان می‌دهد که چگونه می‌توان از روش‌ها و تکنیک‌های پخت و پز سنتی برای تولید خلاقیت‌های هیجان‌انگیز و زیبای بدون گوشت با طراوت و طعم استفاده کرد. با حرکت از پیش غذاها و غذاهای جانبی به غذاهای خوشمزه، نان ها و دسرها، آشپزی حرفه ای گیاهی مملو از ایده های پویا برای ایجاد طعم با کمک ذخایر سبزیجات و مجموعه ای جهانی از گیاهان، ادویه ها، روغن ها، چاشنی ها و موارد دیگر است. به دور از رویکرد سخت تراشیده شده و غلات سنگین که زمانی غذای گیاهی استاندارد را مشخص می کرد، دستور العمل ها و نکاتی را به اشتراک می گذارد که دنیای کاملا جدیدی از طعم را برای کام گیاهخواران باز می کند – با دستورالعمل هایی که به وضوح نوشته شده اند و به راحتی قابل پیروی هستند. . * نحوه ادغام غذاهای گیاهی را در هر مرحله از غذا توضیح می دهد * شامل 200 دستور العمل آماده برای استفاده * فهرست بهترین منابع تامین کنندگان و محصولات سفارش پستی


A contemporary bible of vegetarian cooking filled with fresh and fabulous ideas for today’s fine dining Vegetarian cuisine is now more popular than ever. Increasing health and ethical concerns-and an appetite for adventure-have sparked a growing demand for attractive, appetizing, and creative vegetarian dishes that hold their own with any meat choice on the menu. This book shows how to harness traditional cooking methods and techniques to produce exciting, elegant meatless creations bursting with freshness and flavor. Moving from appetizers and side dishes to delicious entrees, breads, and desserts, Professional Vegetarian Cooking is filled with dynamic ideas for building flavor with the help of vegetable stocks and a global array of herbs, spices, oils, condiments, and more. A far cry from the rough-hewn, grain-heavy approach that once typified standard vegetarian fare, it shares recipes and tips that open up a whole new world of taste for the vegetarian palate-complete with instructions that are clearly written and easy to follow. * Explains how to integrate vegetarian dishes into every phase of a meal * Includes 200 ready-to-use recipes * Lists best sources of purveyors and mail order products

دانلود کتاب «آشپزی حرفه ای گیاهی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.