دانلود کتاب Professional Vegetarian Cooking (به فارسی: آشپزی حرفه ای گیاهی) نوشته شده توسط «Ken Bergeron»
اطلاعات کتاب آشپزی حرفه ای گیاهی
موضوع اصلی: آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Ken Bergeron
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1999
تعداد صفحه: 567
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9780471292357 , 0471292354
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب آشپزی حرفه ای گیاهی
کتاب مقدس معاصر آشپزی گیاهی پر از ایدههای تازه و شگفتانگیز برای غذاهای خوب امروزی غذاهای گیاهی اکنون بیش از هر زمان دیگری محبوب شده است. افزایش نگرانیهای بهداشتی و اخلاقی – و اشتها برای ماجراجویی – باعث افزایش تقاضا برای غذاهای گیاهی جذاب، اشتها آور و خلاقانه شده است که با هر نوع گوشتی که در منو وجود دارد، خود را حفظ می کند. این کتاب نشان میدهد که چگونه میتوان از روشها و تکنیکهای پخت و پز سنتی برای تولید خلاقیتهای هیجانانگیز و زیبای بدون گوشت با طراوت و طعم استفاده کرد. با حرکت از پیش غذاها و غذاهای جانبی به غذاهای خوشمزه، نان ها و دسرها، آشپزی حرفه ای گیاهی مملو از ایده های پویا برای ایجاد طعم با کمک ذخایر سبزیجات و مجموعه ای جهانی از گیاهان، ادویه ها، روغن ها، چاشنی ها و موارد دیگر است. به دور از رویکرد سخت تراشیده شده و غلات سنگین که زمانی غذای گیاهی استاندارد را مشخص می کرد، دستور العمل ها و نکاتی را به اشتراک می گذارد که دنیای کاملا جدیدی از طعم را برای کام گیاهخواران باز می کند – با دستورالعمل هایی که به وضوح نوشته شده اند و به راحتی قابل پیروی هستند. . * نحوه ادغام غذاهای گیاهی را در هر مرحله از غذا توضیح می دهد * شامل 200 دستور العمل آماده برای استفاده * فهرست بهترین منابع تامین کنندگان و محصولات سفارش پستی
دانلود کتاب «آشپزی حرفه ای گیاهی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.