دانلود کتاب Processing fruits: science and technology (به فارسی: فرآوری میوه ها: علم و فناوری) نوشته شده توسط «Diane M. Barrett – Laszlo Somogyi – Hosahalli S. Ramaswamy»
اطلاعات کتاب فرآوری میوه ها: علم و فناوری
موضوع اصلی: تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Diane M. Barrett – Laszlo Somogyi – Hosahalli S. Ramaswamy
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 861
حجم کتاب: 12 مگابایت
کد کتاب: 084931478X , 9780849314780 , 9781420040074
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب فرآوری میوه ها: علم و فناوری
این نسخه جدید از یک مرجع دو جلدی بسیار تحسین شده، اطلاعات جامع و فعلی را در مورد طیف گسترده ای از میوه ها و فرآیندها ارائه می دهد. ویرایش دوم که توسط یک تیم بین المللی از مشارکت کنندگان بازبینی و به روز شده است، شامل آخرین پیشرفت ها در فناوری پردازش، تحقیقات علمی و الزامات نظارتی است. پوشش گسترده شامل میوههای تازه بریده شده، روشهای غیرحرارتی فرآوری میوه و اطلاعات بیشتر در مورد اثرات رقم یا رقم و بلوغ بر کیفیت محصول فرآوریشده است. طیف گسترده ای از اطلاعات را در مورد میوه ها و محصولات میوه ارائه می دهد و فن آوری های سنتی و همچنین جدیدترین را پوشش می دهد.
دانلود کتاب «فرآوری میوه ها: علم و فناوری»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.