کتاب الکترونیکی

فرآوری میوه ها: علم و فناوری

Processing fruits: science and technology

دانلود کتاب Processing fruits: science and technology (به فارسی: فرآوری میوه ها: علم و فناوری) نوشته شده توسط «Diane M. Barrett – Laszlo Somogyi – Hosahalli S. Ramaswamy»


اطلاعات کتاب فرآوری میوه ها: علم و فناوری

موضوع اصلی: تولید مواد غذایی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Diane M. Barrett – Laszlo Somogyi – Hosahalli S. Ramaswamy

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 861

حجم کتاب: 12 مگابایت

کد کتاب: 084931478X , 9780849314780 , 9781420040074

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب فرآوری میوه ها: علم و فناوری

این نسخه جدید از یک مرجع دو جلدی بسیار تحسین شده، اطلاعات جامع و فعلی را در مورد طیف گسترده ای از میوه ها و فرآیندها ارائه می دهد. ویرایش دوم که توسط یک تیم بین المللی از مشارکت کنندگان بازبینی و به روز شده است، شامل آخرین پیشرفت ها در فناوری پردازش، تحقیقات علمی و الزامات نظارتی است. پوشش گسترده شامل میوه‌های تازه بریده شده، روش‌های غیرحرارتی فرآوری میوه و اطلاعات بیشتر در مورد اثرات رقم یا رقم و بلوغ بر کیفیت محصول فرآوری‌شده است. طیف گسترده ای از اطلاعات را در مورد میوه ها و محصولات میوه ارائه می دهد و فن آوری های سنتی و همچنین جدیدترین را پوشش می دهد.


This new edition of a highly acclaimed, two-volume reference provides comprehensive and current information on a wide variety of fruits and processes. Revised and updated by an international team of contributors, the second edition includes the latest advances in processing technology, scientific research, and regulatory requirements. Expanded coverage includes fresh-cut fruits, non-thermal methods of fruit processing, and more information on the effects of cultivar or variety and maturity on processed product quality. It presents a wide range of information on fruits and fruit products and covers traditional as well as the newest technologies.

دانلود کتاب «فرآوری میوه ها: علم و فناوری»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.